Rubin Kazan sender Randers FC ud af Europa

Randers FC er færdig i Europa i denne sæson. Torsdag aften tabte de danske DM-bronzevindere 0-2 på udebane til Rubin Kazan og røg ud med et samlet 1-4-nederlag i Europa League-kvalifikationen.

Den spanske midterforsvarer Cesar Navas headede Rubin Kazan foran med 1-0 efter 18 minutters spil.

Randers var på dette tidspunkt bagud med 1-3 samlet efter 1-2-nederlaget i Randers for en uge siden.

Dermed skulle Randers score minimum to mål for at tvinge kampen ud i forlænget spilletid. Det lykkedes aldrig, for Randers fik lidt skuffende slet ikke scoret i kampen.

Randers var generelt ikke specielt farlige offensivt. Dertil var russernes forsvar alt for stærkt. Der manglede kreativitet og idéer hos det danske hold, som ofte spillede for rådvildt og upræcist.

Rubin Kazans stærke offensiv betød også, at Randers måtte bruge mange kræfter på at forsvare sig.

Randers-målmand Mikkel Andersen diskede op med fem redninger i løbet af de første otte minutter af anden halvleg. To af dem dobbeltredninger, hvor Mikkel Andersen måtte rejse sig og reagere hurtigt.

Kort efter havde Randers en stor mulighed foran det russiske mål, men ingen af Randers-angriberne fik ram på bolden.

Mikkel Andersen blev testet flere gange i midten af anden halvleg, og takket være adskillige gode redninger af lejesvenden fra Reading var Randers hele tiden med i kampen.

Randers fik dog aldrig sat den scoring ind, som for alvor kunne have bragt spænding ind om det samlede resultat.

I stedet scorede Rubin Kazan endnu en gang og lukkede kampen med Roman Eremenkos 2-0-scoring, da Randers satsede på at fremtvinge en udligning.

Selv om det endte med to nederlag til den russiske storklub, så var der generelt tale om et hæderligt dansk exit fra Europa i denne omgang.