Skjerns matchvinder: En ubeskrivelig følelse

Skjern-fløjen Jesper Dahl kronede en flot præstation med det afgørende mål i søndagens opgør mod HC Metalurg.

I det meste af søndagens Champions League-kamp mod HC Metalurg hang Skjerns håndboldherrer bagefter på måltavlen, selvom spillet i store perioder var godkendt.

En storspillende keeper i det makedonske mål gjorde det flere gange svært for Skjern-holdet, der alligevel endte med en kneben sejr på 20-19.

Sejren kom først i hus i sidste sekund, da Skjerns højrefløj Jesper Dahl sendte en bold forbi Daniel Dupjacanec i Metalurgs mål.

Inden da var der fløjtet til tremeterkast i højre side, og tiden var knap for Skjern-holdet.

Men Kasper Søndergaard viste rutinen og sendte en millimeter-præcis aflevering af sted via gulvet og i hænderne på en fri Jesper Dahl, der sikrede sejren i samme sekund, som tiden løb ud.

- Jeg tænkte nok, at Kalle (Kasper Søndergaard, red.) ville smide den videre til mig, og så var det bare med at springe og skyde, siger Jesper Dahl til klubbens hjemmeside.

Jesper Dahl kom ind fra anden halvlegs begyndelse i stedet for René Rasmussen og greb chancen, når muligheden bød sig. Han nåede i alt op på fire scoringer.

- Det var min tid. René har jo været suveræn indtil nu, så det var fedt at vise, at jeg også altid er klar, når muligheden byder sig.

- Det er jo øjeblikke som dem her, man løber og træner så hårdt for hele tiden, så selvfølgelig er det fantastisk. Det er sådan en følelse, der ikke kan beskrives, siger Jesper Dahl om kampens sidste mål.

Med sejren er Skjern nu alene i spidsen af Champions Leagues Gruppe D med seks point efter fire kampe.

Skjern skal allerede på torsdag i kamp igen. Her er Kadetten Schaffhausen modstanderen på udebane.