Sønderjyske tæt på sejren i Silkeborg

Henrik Hansen brændte et straffespark, og så måtte Sønderjyske nøjes med 1-1 efter en hektisk afslutning.

Sønderjyske var tæt på at kæmpe sig til alle tre point, da træner Lars Søndergaards mandskab spillede 1-1 i Silkeborg.

Hvad der lignede et nederlag, blev ændret i slutfasen, da Eyjolfur Hedinsson udlignede til 1-1 for Sønderjyske. I den hektiske afslutning lykkedes det også for Henrik Hansen at misbruge et straffespark.

Silkeborg var ellers altdominerende til at begynde med, hvilket blev belønnet, da Dennis Flinta umiddelbart inden pausen bragte værterne foran med 1-0.

Hjemmeholdet var især farlige på standardsituationer, og det var også et hjørnespark, der førte til åbningsmålet.

Bolden dumpede ned foran Flinta, der midt mellem venner og fjender blot skulle sparke bolden over målstregen til 1-0.

Inden da havde anfører Martin Ørnskov i forbindelse med et frispark budt ind med et hovedstød, der blev reddet på målstregen.

Et højt Silkeborg-pres gav Sønderjyske gode muligheder i kontrafasen, og gæsterne var farligst, når hjemmeholdet fejlede.

Mens de første 45 minutter blev afviklet på et fint niveau, så blev der lavet masser af fejl efter pausen. Silkeborg gik ned i et alt for lavt gear, og den sidste halve time lurede udligningen.

Den senere målscorer Eyjolfur Hedinsson havde en stor mulighed, da det et par meter fra målstregen lykkedes ham at brage bolden langt over Silkeborgs mål. Lidt senere svigtede islændingen dog ikke, da han tordnede bolden ind til 1-1.

Både Silkeborg og Sønderjyske har fire point efter de tre første spillerunder af sæsonen. I næste weekend får sønderjyderne besøg af AGF, mens Silkeborg gæster FC Nordsjælland.