Sørensen og Stoke stopper Spurs-stimen

Efter 11 ubesejrede Premier League kampe i træk tabte Tottenham igen, da Stoke sejrede med 2-1 på hjemmebane.

10 sejre i de seneste 11 Premier League-kampe lød Tottenhams fantastiske stime på inden søndagens visit til Stoke.

Men det imponerede ikke værterne, som vandt en hæsblæsende kamp med massevis af chancer og kontroversielle kendelser med 2-1.

Den tidligere Tottenham-spillere Matthew Etherington blev den store Stoke-helt med to mål.

Midtbanespilleren scorede begge sine mål i første halvleg, som endte 2-0 til Stoke, og ved det første mål var det en anden tidligere Tottenham-spiller, der assisterede ved scoringen - nemlig angriberen Peter Crouch.

Målmand Thomas Sørensen, som i den seneste kamp mod Everton måtte lade sig udskifte med en mindre hjernerystelse, var blevet fit for fight, og danskeren var tilbage i startopstillingen.

Herfra gjorde han det godt, og Thomas Sørensen leverede de redninger, han skulle, da Luka Modric og Emmanuel Adebayor blandt andre testede ham i første halvleg.

Tottenham-duoen fik dog taget lidt revanche i anden halvleg, hvor Modric fik tilkæmpet sig et straffespark, som Adebayor scorede sikkert på.

Kort efter reddede Thomas Sørensen igen flot fra Scott Parker, mens Tottenham få sekunder senere både var tæt på endnu et Adebayor-mål og med rette kunne føle sig snydt for et nyt straffespark i en anden situation.

Et kvarter før tid reddede Stokes Ryan Shawcross et Tottenham-forsøg på målstregen med armen, hvilket ikke gav gæsterne et ellers fortjent straffespark. Og i samme angreb fik Adebayor fejlagtigt et mål underkendt for offside.

Alt gik Stokes vej i anden halvleg, hvad kontroversielle hændelser angik, og i slutfasen blev gæsternes Younes Kaboul vist ud for sit andet gule kort.

Tottenham, som indledte sæsonen med to nederlag, inden klubben indledte stimen på 11 ligakampe uden nederlag, forbliver med nederlaget på tredjepladsen - syv point efter Manchester Citys førerhold.

Stoke hopper med sejren op på ottendepladsen.