Svensk debutmål sikrer tre point til Randers

Viktor Lundberg sikrede Randers alle tre point i kampen mod Esbjerg i mandagens sene superligaopgør på hjemmebanen AutoC Park med sin scoring dybt inde i overtiden til slutresultatet 3-2.

Med resultatet rykker hjemmeholdet op på superligaens tredjeplads med otte point, blot et point efter netop Esbjerg.

Opgøret var præget af højt tempo, mange chancer og masser af fight på midten af banen.

Begge hold kæmpede og satsede med mange folk, når chancen bød sig, og et uafgjort resultat havde heller ikke været ufortjent.

Men stor skarphed i Randers-offensiven i kampens døende minut gav pote og tre point.

Kampen havde ellers en nervøs start, hvor begge hold smed mange bolde væk og generelt havde svært ved at sætte spillet op.

Hjemmeholdet fandt dog først melodien takket være en aggressiv frontduo udgjort af Ronnie Schwartz og Nicolai Brock-Madsen.

Trods de to angriberes arbejdsraseri var det Esbjerg, der åbnede målscoringen, da Jonas Knudsen efter flot kontraspil kunne kanonere sit blot andet superligamål i kassen i det 16. minut. En sand perle af den unge esbjergenser, der var gået med frem fra sin backplads.

Randers forblev dog i teten og fortsatte med at trykke gæsterne. Og presset kastede mange gode forsøg af sig, men de helt åbne chancer udeblev.

Hver gang, der var optræk til noget farligt, kom enten Kian Hansen eller Davidson Dropo-Ampem i vejen.

Selvom værterne var mest på bolden, virkede Esbjerg i kontrol. Og man følte næsten, at der skulle ske en fejl, hvis Randers skulle udligne.

Det var lige netop, hvad der skete, da Kian Hansen gled i en duel med Jonas Borring, som frit kunne stange udligningen i hus.

Blot to minutter senere var det dog Randers, der koksede i de bageste rækker.

Hverken Mikkel Andersen eller Mads Fenger tog ansvar på Peter Ankersens indlæg, og så kunne Mick Van Buren smutte imellem og heade sit hold på vinderkurs med sit femte mål i fem kampe.

Men det var altså Randers, der i sidste ende kunne juble over alle tre point efter scoringer af Ronnie Schwartz og Viktor Lundberg. Sidstnævnte stod også for oplægget til 2-2-målet.