Annonce
Sport

Sydhavsøerne øjner tredjeplads

Team Sydhavsøernes keeper Nicolaj Frejlev døjer med sygdom, men skulle meget gerne blive frisk til i morgen til topkampen mod Skive i Maribo-Hallen. Foto: Anders Knudsen

Team Sydhavsøerne i topkamp mod Skive søndag eftermiddag.

MARIBO Selv om det for tiden er bidende kolde, så blæser der positive vinde over Team Sydhavsøerne - ovenpå den flotte sejr mod Tønder på udebane forrige lørdag.

Den flotte 29-27-gevinst over 1. divisions - ifølge tabelle - bedste hold har ifølge sportschef Morten Juul øget optimismen før kampen mod Skive i morgen.

- Vi har set, at vi kan slå det bedste hold og samtidig fået en indikation af styrkeforholdet i rækken, og hvor vi har mulighed for at havne efter tre ud af fire topkampe, siger sportschefen.

Uændret målsætning

Han fastholder målsætningen om top-5, men erkender, at Team Sydhavsøerne lige så godt kan nappe tredjepladsen, som man p.t. ligger på, som flere øvrige hold i rækken. Deriblandt Skive og sandsynligvis også Odder.

- Slår vi Skive i morgen, vil det være et skridt på vejen mod tredjepladsen, da vi nok må erkende, at Tønder og Fredericia skal kæmpe om første- og andenpladsen, siger Morten Juul.

Tredjepladsen er heller ikke så skidt endda, for den giver nemlig playoff-kampe om oprykning til Håndboldligaen, når den ordinære sæson er forbi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Målmandsproblemer

Men Team Sydhavsøerne stiller svækket op til kampen i morgen. På den vitale målmandspost er der store problemer, idet Nicolai Neupart er ukampdygtig med en nedgroet storetånegl, og førstekeeper Nicolaj Frejlev har været sygdomsramt hele ugen og slet ikke trænet med holdet.

- Jeg håber virkelig, at Frejlev rejser sig, siger Morten Juul, der har garderet sig med andenholdskeeperen Peter Larsen.

Skive har et enkelt point mindre end Team Sydhavsøerne inden kampen, men Skive-træner Ole Bitsch, der har mødt Team Sydhavsøerne utallige gange de seneste mange sæsoner, da han også har en fortid som Randers-træner, er behersket optimist.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Profil skadet

- Vi er desværre meget skadesramt, og især fraværet af playmaker Nickolei Jensen gør ondt på os, siger træneren om den tidligere Mors/Thy-spiller, der brækkede anklen til træning for en måneds tid siden og først er klar igen efter nytår.

- Men vi vandt i Maribo-Hallen i sidste sæson, og det kan vi gøre igen, mener træneren, der har bemærket at Team Sydhavsøerne spillede syv mod seks-spil i næsten hele kampen sidst mod Tønder.

- Det har vi modtræk over for, siger Ole Bitsch, der heller ikke afviser, at han kan finde på at tage keeperen ud og sætte en markspiller mere ind, når Skive er i angreb.

Ole Bitsch har netop sagt sin stilling op i Skive med udgangen af sæsonen, men han er ikke træt af håndbold.

- Jeg vil gerne priotere min familie højere, og der duer det ikke for mig længere med et halvtidsjob som håndboldtræner og et fuldtidsjob ved siden af, siger Ole Bitsch, der er lærer på Idrætshøjskolen i Viborg ved siden af trænergerningen.

- Men kommer der nogen og tilbyder mig et fuldtidsjob som håndboldtræner, så har det absolut interesse, siger Skive-træneren inden opgøret i morgen.

Der er kampstart kl. 15:00 i Maribo-Hallen.

  • Team Sydhavsøernes keeper Nicolaj Frejlev døjer med sygdom, men skulle meget gerne blive frisk til i morgen til topkampen mod Skive i Maribo-Hallen. Foto: Anders Knudsen
Annonce
Sport

TSØ-spiller er tvunget til karrierestop

Sport

Mark O. Madsen lancerer kæmpe event: Vil  være størst i Europa

Annonce
Annonce
112

Teenagere dømt for grove røverier og brandstiftelse

Lokal nyt

Simon fik varmen i toget - nu skylder han DSB 400.000 kroner

Guldborgsund

Begejstrede anmeldere: Masser af stjerner til revyen

112

Voldtægtsanklaget rumænsk mand har ingen forklaring på DNA-spor

Erhverv

Medie: Calle-firmaer har snydt for flere millioner

Sport

TSØ-spiller er tvunget til karrierestop

112

18-årig gik amok: Trampede på hund

Guldborgsund

Blev fundet ved børnehave: Vild bæver er nu tilbage på Sydhavsøerne

112

Bøderegn: Næsten hver anden kørte for stærkt

112

Medie: Illegale håndværkere skyld i Novo-brand

Femern

Kæmpe tunnelelement indviet af kongen: Se dronevideo

Royalt besøg

Se video: Her kommer kongen til Lolland

112

Kørt på sygehuset efter trafikuheld

Indland

Sommervarmen er på vej: Så varmt bliver det

Vejret

Det seneste år er det vådeste i dansk vejrhistorie

Annonce
Annonce
Politik

Lokal S-formand stemte på andet parti: - Jeg er i politisk identitetskrise

Liveblog

Iført hjelm og vest indviede kongen tunnelelement

Guldborgsund

En af de helt tunge attraktioner kommer til Gedser

Rødby

Mest omfattende ændring i 60 år: Slut med lange køer

Sundhed

Ingen andre gør det: Nu kan din idé ændre sygehusene

112

Alvorligt færdselsuheld spærrede landevej

Sport

Sådan! Lollandsk OL-håb vinder EM-guld