SYDHAVSØERNE SKUFFER MOD BUNDHOLD

Fik aldrig spillet til at fungere og tabte med et enkelt mål til Grindsted.

MARIBO: Efter fire kampe i træk uden nederlag kom Team Sydhavsøerne i den grad ned på jorden igen, da de på hjemmebane tabte 29-28 til Grindsted, der inden kampen lå nummer næstsidst i 1. division.

Kampen var jævnbyrdig hele vejen igennem, og der var på intet tidspunkt mere end to mål mellem de to mandskaber.

Forsvaret har været Team Sydhavsøernes varemærke i de seneste kampe, men det kom aldrig til at fungere og især gæsternes Daniel Jørgensen var en torn i øjet på værterne, og det var da også Grindsted højre back, der afgjorde opgøret med to sekunder igen, da han satte bolden ind bag Oliver Larsen i TSØ-målet.

Team Sydhavsøerne gik også angrebsmæssigt en smule i stå efter pausen og brændte for mange muligheder, da der var passager i kampen, hvor man kunne have trukket en smule fra.

Ved stillingen 28-28 havde Nicolaj Jørgensen muligheden for at gøre det til 29-28, men han brændte fra en spids vinkel.

Første halvleg var også en jævnbyrdig affære, men Team Sydhavsøerne havde igen muligheder for at trække mere fra end den 15-13-føring de havde. I stedet smed de bolden væk to gange, så Grindsted kunne udligne til 15-15.

Efter pausen var billedet det samme med skiftende etmålsføringer og i slutsekunderne havde Grindsted altså Daniel Jørgensen, der afgjorde kampen til gæsternes fordel.

Læs mere om kampen i Folketidendes sportstillæg mandag.