Annonce
Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Team Sydhavsøernes Mads Andersen og de øvrige holdkammerater kan se frem til god opbakning i sæsonens sidste udekamp mod Skovbakken. Foto: Kim Nielsen, Konceptlab
Sjældent har lollikkerne spillet sig til 37 point i 1. division, men det kan ske med en sejr i Skovbakken.

MARIBO: Kun enkelt gang før, tilbage i sæsonen 2012-2013, har Team Sydhavsøerne høstet så mange point, som der også er mulighed for i år. 35 point står der lige nu på kontoen, og det kan forøges til 37 point med en sejr i morgen eftermiddag på udebane mod Skovbakken, der allerede er rykket ud.

Tilbage i 2012-2013-sæsonen endte totalen på 39 point og et efterfølgende oprykningsspil, som ikke gav oprykning, men tidligere har helt ned til 32 point været nok til at komme i top 3 eller 4, som i skiftende turneringsformater, har været nok til at spille med om oprykning.

Bare ikke i år, hvor 37 point, der i øvrigt i sidste sæson var nok til en førsteplads og direkte oprykning, ikke giver mere end en ærefuld femteplads, da rækken har været ekstremt tæt. Men hvor det også har vist sig, at der har været stor forskel på de syv bedste hold i rækken, og så de syv nederste.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Har haft krammet på bundhold

Det har været yderst sjældent at top 7 har smidt point til bund 7, og der skal forklaringen også findes, i forhold til at 37 point ikke kaster noget af sig i denne sæson.

Hvis Team Sydhavsøerne slår Skovbakken i morgen eftermiddag, har midtlollikkerne gjort rent bord med 24 point i 12 kampe mod de seks nederste hold i rækken.

Og det er naturligvis det som træner for Team Sydhavsøerne Klavs Bruun Jørgensen går efter, selvom der reelt kun er kejserens skæg at spille om.

- Vi skal være professionelle og køre derover, og gøre vores arbejde færdigt. Det er vigtigt, at vi ikke slutter af med en dårlig fornemmelse, efter en ganske glimrende sæson, siger cheftræneren, der forlanger fuld fokus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kvalitetsforskel

- Der skal være forskel på et hold, der kun har fået 10 point i hele sæsonen, og så et hold, der kan lande på 37 point, fastslår Klavs Bruun Jørgensen, der kunne notere sig sæsonens største sejr på hjemmebane, da Skovbakken var på besøg i Maribo i efteråret og fik prygl med 37-24.

Der er stadig en teoretisk mulighed for, at Team Sydhavsøerne lander i top 3, og dermed oprykningsslutspil, med en sejr, men den er så langt ude på overdrevet, at Klavs Bruun Jørgensen slet ikke tror på det.

Det kræver nemlig at både Skive og HØJ taber i deres sidste kamp på hjemmebane mod henholdsvis Odder og Køge, og især sidstnævnte vil være årets sensation i 1. division, hvis det skulle ske, da Køge for længst er rykket ud af 1. division, og har smidt håndklædet i ringen. Senest illustreret i lørdags, hvor de tabte med 21 mål på hjemmebane til Skive.

- Det anser jeg for totalt usandsynligt, og bruger ikke et sekund på at tænke over den mulighed, understreger Klavs Bruun Jørgensen, der håber at have samme hold, plus Lasse Hamann-Boeriths, til rådighed, som vandt så fornem en sejr på 30-29 over HØJ i fredags.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Oprykningsfest i Grindsted

Helt i toppen af rækken har Grindsted mulighed for at rykke op i Håndboldligaen for første gang i klubbens historie, hvis de på hjemmebane slår Rækker Mølle.  Skulle de få gummiarm, står HC Midtjylland klar til at overtage pladsen, hvis de vinder i Vendsyssel.

I bunden er nedrykningen afgjort før sidste spillerunde, da Vendsyssel, Skovbakken og Køge er rykket ud.

Deres pladser i 1. division overtages i øvrigt af Faaborg, Norddjurs og Roskilde.

Der er kampstart for alle rundens kampe i dag, torsdag, kl. 15:00, og for Team Sydhavsøernes vedkommende, bliver de bakket op i den store Djursland Bank Arena af omkring 150 ungdomsspillere fra HMH Maribo, der samtidig er til påskestævne i Aarhus.

Radio SydhavsØerne sender også direkte fra kampen.

  • Team Sydhavsøernes Mads Andersen og de øvrige holdkammerater kan se frem til god opbakning i sæsonens sidste udekamp mod Skovbakken. Foto: Kim Nielsen, Konceptlab
Annonce
Sport

Ærlig keeper efter drop: - Det er bare piv elendigt

Sport

Ny stor lussing til forsvarsløse Bjørne

Annonce
Annonce
Lolland

Overraskende drejning i babydrabssagen: Moderen er bange for faderen

Lolland

Slog togfører flere gange i ansigtet og ragede på kvinde

Renovation

Gem dem til genbrug: Kan hjælpe børn og unge

Vejr

En uge med blandet vejr: Forårsvarmen holder sig væk

Guldborgsund

Nu skyder teltene op: Dølle-formand frygter én ting

Lolland

Kurt standsede bilen og skyndte sig ud: - Hernede går vi meget op i storken

Guldborgsund

Stor interesse for over 250 år gammel bygning

Lolland

Tre års kamp for en købmandsbutik: Nu mangler de kun én afgørende brik

Erhverv

Forbud mod snus og nikotinposer på jobbet breder sig og giver dilemmaer

Sport

Dommerfejl irriterer Rune efter nederlag

Guldborgsund

Blodrøde tal: Stort millionunderskud hos lokale spisesteder

Sport

Ærlig keeper efter drop: - Det er bare piv elendigt

112

Her er forældrenes forklaring om den skæbnesvangre dag i babydrabssagen

Sport

Ny stor lussing til forsvarsløse Bjørne

Indland

Hjemsendt forsvarschef truer med søgsmål mod ministerium

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Vågen sommerfugleekspert forhindrede forurening

Femern

Stort skridt: Nu er den under vand

Politik

Aftale indgået: Nu fjernes de fra egne erstatningssager

Indland

OK køber halvdelen af kriseramte Coop: Det kommer det til at betyde

Guldborgsund

Efter flere års venten: Nu sker der noget med havnefronten

Lolland

Vil du eje “Smålandshavet”? Nu er den sat til salg

Guldborgsund

Voldsomme skader: Så mange millioner skal kommunen betale