Annonce
Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Team Sydhavsøernes Mads Andersen og de øvrige holdkammerater kan se frem til god opbakning i sæsonens sidste udekamp mod Skovbakken. Foto: Kim Nielsen, Konceptlab
Sjældent har lollikkerne spillet sig til 37 point i 1. division, men det kan ske med en sejr i Skovbakken.

MARIBO: Kun enkelt gang før, tilbage i sæsonen 2012-2013, har Team Sydhavsøerne høstet så mange point, som der også er mulighed for i år. 35 point står der lige nu på kontoen, og det kan forøges til 37 point med en sejr i morgen eftermiddag på udebane mod Skovbakken, der allerede er rykket ud.

Tilbage i 2012-2013-sæsonen endte totalen på 39 point og et efterfølgende oprykningsspil, som ikke gav oprykning, men tidligere har helt ned til 32 point været nok til at komme i top 3 eller 4, som i skiftende turneringsformater, har været nok til at spille med om oprykning.

Bare ikke i år, hvor 37 point, der i øvrigt i sidste sæson var nok til en førsteplads og direkte oprykning, ikke giver mere end en ærefuld femteplads, da rækken har været ekstremt tæt. Men hvor det også har vist sig, at der har været stor forskel på de syv bedste hold i rækken, og så de syv nederste.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Har haft krammet på bundhold

Det har været yderst sjældent at top 7 har smidt point til bund 7, og der skal forklaringen også findes, i forhold til at 37 point ikke kaster noget af sig i denne sæson.

Hvis Team Sydhavsøerne slår Skovbakken i morgen eftermiddag, har midtlollikkerne gjort rent bord med 24 point i 12 kampe mod de seks nederste hold i rækken.

Og det er naturligvis det som træner for Team Sydhavsøerne Klavs Bruun Jørgensen går efter, selvom der reelt kun er kejserens skæg at spille om.

- Vi skal være professionelle og køre derover, og gøre vores arbejde færdigt. Det er vigtigt, at vi ikke slutter af med en dårlig fornemmelse, efter en ganske glimrende sæson, siger cheftræneren, der forlanger fuld fokus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kvalitetsforskel

- Der skal være forskel på et hold, der kun har fået 10 point i hele sæsonen, og så et hold, der kan lande på 37 point, fastslår Klavs Bruun Jørgensen, der kunne notere sig sæsonens største sejr på hjemmebane, da Skovbakken var på besøg i Maribo i efteråret og fik prygl med 37-24.

Der er stadig en teoretisk mulighed for, at Team Sydhavsøerne lander i top 3, og dermed oprykningsslutspil, med en sejr, men den er så langt ude på overdrevet, at Klavs Bruun Jørgensen slet ikke tror på det.

Det kræver nemlig at både Skive og HØJ taber i deres sidste kamp på hjemmebane mod henholdsvis Odder og Køge, og især sidstnævnte vil være årets sensation i 1. division, hvis det skulle ske, da Køge for længst er rykket ud af 1. division, og har smidt håndklædet i ringen. Senest illustreret i lørdags, hvor de tabte med 21 mål på hjemmebane til Skive.

- Det anser jeg for totalt usandsynligt, og bruger ikke et sekund på at tænke over den mulighed, understreger Klavs Bruun Jørgensen, der håber at have samme hold, plus Lasse Hamann-Boeriths, til rådighed, som vandt så fornem en sejr på 30-29 over HØJ i fredags.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Oprykningsfest i Grindsted

Helt i toppen af rækken har Grindsted mulighed for at rykke op i Håndboldligaen for første gang i klubbens historie, hvis de på hjemmebane slår Rækker Mølle.  Skulle de få gummiarm, står HC Midtjylland klar til at overtage pladsen, hvis de vinder i Vendsyssel.

I bunden er nedrykningen afgjort før sidste spillerunde, da Vendsyssel, Skovbakken og Køge er rykket ud.

Deres pladser i 1. division overtages i øvrigt af Faaborg, Norddjurs og Roskilde.

Der er kampstart for alle rundens kampe i dag, torsdag, kl. 15:00, og for Team Sydhavsøernes vedkommende, bliver de bakket op i den store Djursland Bank Arena af omkring 150 ungdomsspillere fra HMH Maribo, der samtidig er til påskestævne i Aarhus.

Radio SydhavsØerne sender også direkte fra kampen.

  • Team Sydhavsøernes Mads Andersen og de øvrige holdkammerater kan se frem til god opbakning i sæsonens sidste udekamp mod Skovbakken. Foto: Kim Nielsen, Konceptlab
Annonce
Sport

Endnu en nedtur i Parken - Nykøbing FC kan ikke score mål

Sport

Efter tre store øretæver: - Synes vi havde fortjent mere mod AB

Annonce
Annonce
112

Alvorlig trafikulykke: Mand fløjet væk med helikopter

112

Drøner ind i politibil: Så røg bil og kørekort

Guldborgsund

Helt gratis for børn og familier: Kommune inviterer i zoo

Indland

Lastefolk i Københavns Lufthavn strejkede over vagtplaner

112

Flere påkørsler: Motorvej spærret i flere timer

Sport

Efter tre store øretæver: - Synes vi havde fortjent mere mod AB

Sport

Endnu en nedtur i Parken - Nykøbing FC kan ikke score mål

112

Fulde og fartglade bilister stoppet

Vejret

Lunt forårsvejr begynder lørdag med op mod 15 graders varme

Vejret

Rekord slået: Drivvåd april er den vådeste i 150 år

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

Guldborgsund

Endnu et tomt butikslokale får nyt liv: Martin udvider butikken

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

Annonce
Annonce
Lolland

De er blandt Danmarks bedste

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København