Topholdene hiver sejre hjem i håndboldligaen

KIF-målmanden Marcus Cleverly. Foto: Rasmus Flindt Pedersen/POLFOTO/arkiv

KIF, Skjern og Aalborg vandt onsdagens kampe. Aalborg havde det største besvær mod Sønderjyske.

KIF Kolding København er fortsat ubesejret i Boxer Herreligaen, efter at det suveræne tophold onsdag slog Team Tvis Holstebro med 24-19.

Selv om Klavs Bruun Jørgensens Tvis-spillere fik en fremragende start og kortvarigt tog føringen, så var de forsvarende mestre fra KIF allerede på sejrskurs ved pausen med en føring på 9-7.

En god start på anden halvleg af målmand Marcus Cleverly og flere af de øvrige KIF-stjerner betød, at det aldrig for alvor blev spændende.

Det var der til gengæld i Aalborg, hvor hjemmeholdet længe var bagud mod Sønderjyske.

Gæsterne førte med fire mål ved pausen, men midtvejs i anden halvleg tippede kampen over, og træner Jesper Jensen kunne se sit hold køre en sejr på 28-24 hjem.

Skjern vandt i onsdagens tredje opgør med 37-25 på hjemmebane over Ribe-Esbjerg, der efter en god start på sæsonen nu er røget langt ned i tabellen.

KIF topper Boxer Herreligaen med 27 point efter 14 spillerunder, mens de nærmeste forfølgere fra Skjern og Aalborg har 19 point.

• KIF-målmanden Marcus Cleverly. Foto: Rasmus Flindt Pedersen/POLFOTO/arkiv