Uskarpe Chelsea smider føring mod belgiere

Chelsea var foran, men smed sejren i anden halvleg mod belgiske Genk i Champions Leagues gruppespil.

Det hele er igen åbent i Champions Leagues gruppe E, hvor Chelsea missede en gylden mulighed for at sikre sig sejren over belgiske Genk. Kampen endte 1-1.

Midtbanespilleren Ramires bragte Chelsea foran 1-0 i midten af første halvleg, da den 24-årige brasilianer udnyttede et flot oplæg fra Fernando Torres.

Fem minutter før pausen kunne midterforsvareren David Luiz have øget føringen på et straffespark, men Chelsea-spilleren brændte forsøget med et svagt spark, som Genk-keeperen Laszlo Köteles snuppede.

Genk tog imod gaven fra Chelsea og udlignede til 1-1 i anden halvleg ved Jelle Vossen, og det blev kampens slutresultat.

I gruppens anden kamp mellem Valencia og Bayer Leverkusen stod Jonas for et af de hurtigste mål i Champions Leagues historie, da Valencia-angriberen scorede til 1-0 efter knap 11 sekunder.

Den pensionerede Bayern München-angriber Roy Makaay har rekorden for hurtigste mål i Champions League, da hollænderen i marts 2007 scorede efter lidt over 10 sekunder mod Real Madrid.

Det hurtige mål var dog ikke nok til at afskrække Leverkusen, for angriberen Stefan Kiessling udlignede til 1-1 efter 31 minutter.

Valencias anfører Roberto Soldado skaffede dog alligevel sejren til spanierne, da frontangriberen scorede til 2-1 midtvejs i anden halvleg. Et kvarter før tid øgede Valencias Rami til slutresultatet 3-1.

Den 20-årige danske landsholdsspiller Nicolai Jørgensen blev skiftet ind for Leverkusen seks minutter før tid, men han kunne ikke forhindre et tysk nederlag.

Chelsea udbygger trods pointtabet sin føring i gruppen med otte point efter fire kampe, to point foran Leverkusen. Valencia har nu fem point på tredjepladsen, mens Genk blot har et enkelt.