Viborg-træner om pokaldrama: Det vildeste

Martin Albertsen mener, at Viborg og Randers leverede fremragende propaganda for damehåndbolden i pokaldrama.

Viborg HK måtte igennem en af de mest dramatiske afslutninger i dansk håndbold i flere år, da viborgenserne onsdag aften spillede sig i pokalfinalen med en sejr på 29-27 over Randers HK.

Det blev dog til lidt af en gyserafslutning for Viborg-træner Martin Albertsen, da kampen først blev afgjort efter to gange forlænget spilletid og straffekastkonkurrence.

- Det er det vildeste, man kan prøve. Den kamp blev spillet så langt ud, som det kan lade sig gøre. Det var rigtig god propaganda for damehåndbolden, siger Martin Albertsen.

- Det er en af de vildeste afslutninger, jeg har været med til.

De to hold stod helt lige efter 60 minutter, hvor stillingen var 22-22, efter at Randers HK havde ført 13-10 ved pausen.

Viborg kom foran med to mål i de første 10 tillægsminutter, men bedst som alt håb syntes ude for Randers, så bankede Camilla Dalby to bolde i kassen.

Dalby bragede yderligere to afslutninger i mål i de næste 10 tillægsminutter, men Viborg fik til sidst udlignet til 26-26. I straffekastkonkurrencen tog Viborg så sejren.

Spørgsmål: Betydet det noget at vinde på den måde?

- Det betyder mest at vinde. Vi er ved at bygge et vinderhold op i Viborg, så det betyder mest at vinde, siger Martin Albertsen.

Albertsen og Viborg HK møder Team Esbjerg i pokalfinalen lørdag den 7. januar. Det bliver dog uden veteranen Henriette Mikkelsen, der har valgt at indstille karrieren.

NFC smidt på sommerferie med våd klud i ansigtet

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

112

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

112

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation

Kæmpe fest på Torvet blev et tilløbsstykke: Se alle billederne

Åh nej: Masser af regn på vej - frygter skybrud på Sydhavsøerne