Om folketidende.dk

Ved besøg på folketidende.dk accepterer du vores gældende Cookie-og-privatlivspolitik

Folketidende.dk er et af Danmarks hurtigst voksende lokale online nyhedsmedier med fokus på lokale nyheder, sport og underholdning.

Vi bringer dig lokale nyheder fra hele Lolland og Falster.
Følg nyheder fra Nykøbing Falster, Nakskov, Maribo og mange flere.

Vi dækker de kulturelle begivenheder og skriver om hvad der sker i byerne og hos de mange turistattraktioner som f.eks. Knuthenborg, Lalandia og Nykøbing F. Revyen.

Kan du lide sport? Du finder altid friske sportsnyheder fra Lolland-Falster på folketidende.dk hvor vi følger de mange lokale klubber som Nykøbing Falster Håndbold Klub (NFH), Team Sydhavsøerne og LFA

På folketidende.dk finder du måske også dit næste job, se eksempelvis vores "job-lolland-falster" eller er du interesseret i det store Femern bælt projekt, med konstruktionen af den 17,6 kilometer lange tunnel, så er det også her du finder al informationen.

Vores mange ugeaviser dækker lokalt helt ud i stuerne i netop din by. Vi har temaer såsom Det sker i butikkerne, Vinguide og Hus og have m.fl. Vi dækker også landbruget med vores Landbrugs-Nyt som er din lokale landbrugsavis.

Vi er nyheder og meget mere end det

Kort sagt, vi dækker hele Lolland-Falster

På folketidende.dk finder du også
· Filmanmeldelser
· Nye jobopslag
· Folketidende digital avis (digital avis FAQ)
· MIT FT - Dit personlige område med fordele
· Dagens super deal fra Dagens sydhav
· Deltag i vores debat og giv dine kommentarer til artiklerne
· Skriv dit læserbrev direkte på sitet (bringes kun online) læserbreve til avisen sendes til redaktion@folketidende.dk


FOLKETIDENDE ER ALTID MED...

- vi bringer dig også billedserier fra lokale arrangementer og vores nye videosektion bringer dig levende billeder fra både ind- og udland og naturligvis ved lokale arrangementer.


ca. 36.000 unikke brugere om måneden, ca. 600.000 besøg og ca. 2.2 millioner sidevisninger!!!
- Skal dit budskab ramme bredt, så annoncer hvor der er flest - folketidende.dk

Kontakt vores mediekonsulent Carsten Høj, chp@ftgruppen.dk for at høre mere om annoncering på folketidende.dk


Nederst på sitet finder du en oversigt over informationer omkring virksomheden og indhold som du kan finde her på sitet.

Debatten på folketidende.dk
Ønsker du at tage del i debatten, skal du være oprettet som bruger og det gøres her

På folketidende.dk ønsker vi en bred debat, som foregår i en sober tone med respekt for andre debattører på folketidende.dk. Derfor beder vi nu om at alle brugere med en eksisterende profil, og brugere der ønsker at oprette en profil, om at levere ekstra oplysninger som navn, adresse, postnummer, by, telefon og emailadresse.

Ved indlæg er det kun "Navn" og "By" der vises, de andre info vises ikke og er heller ikke søgbare!

Facebook connect
Det er også muligt at logge ind via Facebook således at ens profil kobles op via Facebook. Ved et indlæg med en profil via Facebook vil der blive vist navn samt et link til ens profil på Facebook.

En nem og enkel måde at tage del i debatten på...

En debatbrugerprofil har ikke noget med avisen og gøre som er et særskilt produkt med eget abonnement.

Ønsker du at klage over indhold på folketidende.dk bedes du rette henvendelse på nyhedsdesk@folketidende.dk

Alt indhold på folketidende.dk er beskyttet af lov om ophavsret.

 

Om Dagenssydhav.dk

Hver dag kan du finde et specielt tilbud på http://www.dagenssydhav.dk Tilbuddet giver dig store rabatter på et produkt, en ydelse eller en oplevelse. Det kan være massage, restaurantbesøg, gavekort, tøj, rejser, teater eller noget helt syvende.

Et tilbud bliver kun aktiveret, hvis et vist antal personer køber det. Derfor er det vigtigt, at du fortæller dine venner om dagens tilbud for eksempel via Facebook og Twitter, så kan du og dine venner være med til at sikre at de tilbud, I er interesseret i, bliver aktiveret.

Først når et køb bliver aktiveret bliver pengene trukket fra din konto, og du får et værdibevis i din mailboks. Værdibeviset kan indløses når du vil inden for gyldighedsperioden.

Dagenssydhav er skabt i et samarbejde mellem Dagens Bedste Aps og Folketidende Gruppen.
Oplever du problemer med et køb/deal så bedes du rette henvendelse til support ved Dagens Bedste på Tlf: (+45) 36 967 967 eller på mail kundeservice@dagensbedste.dk som så vil tage hånd om din henvendelse.


Supporthenvendelser

Oplever du problemer med en af vores digitale produkter, eksempelvis problemer med "log ind" eller e-avisen, så send en mail til vores helpdesk på online-helpdesk@folketidende.dk
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 48 timer.

For at yde den bedste service, beder vi om at du ved supporthenvendelser sender så mange informationer med som muligt omkring fejlen. Du bedes også medsende brugernavn og den mailadresse som er tilknyttet din bruger på folketidende.dk

Dette giver vores support de bedste betingelser for at yde en god og hurtig service.

Vi ønsker dig velkommen på sitet og rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen