cookie-og-privatlivspolitik
Britt Engholm og Jan Hansen blev fotograferet for to år siden, da de første gang blev hædret med prisen for bedste overnatning i deres bed & breakfast på Fjordvej i Langø.
Britt Engholm og Jan Hansen blev fotograferet for to år siden, da de første gang blev hædret med prisen for bedste overnatning i deres bed & breakfast på Fjordvej i Langø.
Foto: Jan Knudsen/arkiv

Lokal nyt

Danmarks bedste B&B

Lokal Bed & Breakfast topkarakter for tredje år i træk som Danmarks bedste
05. februar 2019 kl. 19:45 Af Peter Gade

Annonce

LANGØ Det er et populært bed & breakfast ægteparret Britt Engholm og Jan Hansen har indrettet i hjemmet på Havnevej i Langø.

Det kunne endnu en gang konstateres, da parret for tredje år i træk modtog en såkaldt Guest Review Award fra booking.com.

Parret i Langø fastholdt sidste års karakter på 9,8, hvor 10 er det maksimale. Ingen andre private overnatninger har opnået højere karakter. Seks forskellige bed & breakfast-overnatninger deles om den højeste karakter, 9,8. Det første år fik Biritt og Jan karakteren 9,9.

Parret indrettede afdelingen til udlejning, da datteren flyttede hjemmefra i 2014.

- Vi har de overnatninger, vi ønsker. Vi skal ikke være større, fortæller Britt Engholm.

Parret lukker således for udlejning, når børnene er hjemme på besøg, og når de selv tager på ferie. De afviser således gæster hvert år, når de lukker ned.

- Men vi synes, at det er sjovt, og vi møder mange spændende mennesker, siger Britt Engholm.

I år har der været gæster fra 15-16 forskellige lande - blandt andet Kina og Canada.

- Lige nu har vi en psykolog boende, der laver noget arbejde for Lolland Kommune, og i sidste uge var det nogle ornitologer, der var på Lolland for at se på fugle, fortæller Britt Engholm og tilføjer, at der også har været en amerikansk kvinde på besøg, der skulle ud og fange torsk i Langelandsbælt med en harpun fra en gummibåd, så de oplever lidt af hvert.

Langø-overnatningen er den eneste bed & breakfast på Lolland-Falster, der har fået udmærkelsen i år, mens der er syv på Fyn og det sydfynske øhav.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM SOMMER

Ifm. Hver fjerde dansker:… 21. oktober 2019 kl. 14.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Moderne befolkningsopdragelse 21. oktober 2019 kl. 12.46

AF: BJARKE ROSENKILDE

Når Gud er død. 21. oktober 2019 kl. 02.13

AF: JOHN WENNERWALD

Velfærd i kommunerne 20. oktober 2019 kl. 21.26

AF: BJARKE ROSENKILDE

Borgerens stat 19. oktober 2019 kl. 13.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Lokalpolitik 18. oktober 2019 kl. 11.15

Annonce