cookie-og-privatlivspolitik

7

Billeder

Søndag blev brandvæsen og politi kaldt til en ejendom ved Slemminge.
Foto: Anders Knudsen

112

Sigtet for brandstiftelse

OPDATERET: Søndag middag blev brandvæsnet kaldt til brand på en ejendom, hvor der var brand i stuehusets kælder, på første sal og en brændende bil på gårdspladsen.
19. januar 2020 kl. 14:15 Af Margit Olsen og Bjarne Arildsen

Annonce

En 62-årig mand blev søndag anholdt og sigtet for at antænde brande på sin ejendom på Sømosevej uden for Slemminge.

Indsatslederen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Brandvæsen Jesper Pedersen fortalte søndag, at foruden en brændende bil på gårdspladsen, har der været brand i ejendommens stuehus, hvor der har været to mindre brande i henholdsvis kælder og på første sal.

Stuehuset har i følge indsatslederen ikke lidt væsentlig overlast, mens bilen på gårdspladsen udbrændte. Politiets brandteknikere vil efterforske brandene på ejendommen, for at fastslå de nærmere brandårsager. Ingen kom til skade i forbindelse med brandene.

Manden blev mandag fremstillet i grundlovsforhør. Det skete bag lukkede døre på grund af mandens psykiske tilstand. Af samme grund er han blevet varetægtsfængslet i surrogat på Oringe ved Vordingborg.

Foruden brandstiftelsen, er manden også sigtet for hærværk, da han søndag kastede en vinflaske efter en af politibilerne, som var på stedet.

Politiet i Nykøbing fortæller til Folketidende, at den 62-årige lørdag ringede til sin 31-årige søn og truede med at slå ham ihjel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

Annonce