cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

112

Låst inde ved hjemmerøveri

Ældre mand blev låst inde på badeværelse ved hjemmerøveri.
15. august 2017 kl. 11:06 Af Margit Olsen

Annonce

- Natten til tirsdag fik vi en anmeldelse fra en 74-årig mand, som var blevet overfaldet i sit eget hjem på Stubbekøbingvej ved Systofte.

Tre unge mænd er i løbet af natten trængt ind i boligen, hvor de truede den 74-årige mand og senere låste ham inde på husets badeværelse, siger politikommissær Steen von Würden.

- Den ældre mand har forklaret, at det bankede på hans dør kort efter klokken to natten til tirsdag. Da manden lukkede op, stod der tre mænd uden for døren, som trængte ind i mandens hjem og på gebrokkent dansk forlangte penge inden de låste ham inde på badeværelset, siger politikommisæren.

Fra badeværelset kunne den 74-årige høre, hvordan gerningsmændene gennemrodede hele hjemmet. Da de tre mænd forlod huset, ventede han lidt, for at være sikker på, at de ikke vendte tilbage og begyndte at bryde ud fra badeværelset ved hjælp af en saks.

Da han kom ud fra badeværelse cirka klokken 4.30 kontaktede han politiet.
manden har ikke lidt fysisk overlast ved røveriet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har tirsdag morgen været på Stubbekøbingvej lige nord for Systofte, hvor efterforskere og hunde har været på stedet for at søge efter spor og for at afhøre eventuelle vidner til overfaldet.

- Vi vil meget gerne høre fra vidner, der har set noget mistænkeligt på Stubbekøbingvej i tidsrummet 2.00 – 4.30. Det kan være personer eller køretøjer, siger Steen von Würden. Politiet er tirsdag formiddag stadig ved at afhøre den ældre mand omkring detaljerne ved hjemmerøveriet.

Det foreløbige signalement af de tre unge mænd er, at de alle er mellem 170 – 175 høje, 20 - 25 år og talte gebrokkent dansk.

Politiet oplyser, at udbyttet ved hjemmerøveriet var et mindre kontant beløb.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan kontaktes på 114.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47

Annonce