cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen

112

Lystsejler finder død person i Kadetrenden

En lystsejler har lørdag eftermiddag fundet en død person i farvandet sydvest for Gedser.
14. juli 2018 kl. 19:01 Af Martin S. Poulsen

Annonce

En lystsejler har lørdag eftermiddag fundet en død person i farvandet sydvest for Gedser, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Klokken 14.10 fik politiet en melding om, at en lystsejler havde fundet et lig i Kadetrenden, der ligger cirka 20 kilometer sydvest for Gedser.

Gedser Redningsstation modtog en eftersøgningsposition af politiet, og ledte sammen med et tysk redningsfartøj efter liget. Redningsbåden LW.DAM fra Gedser Redningsstation bjærgede derefter den omkomne person, og bragte liget i havn i Gedser. Liget blev fundet efter kort tids eftersøgning.

Falck og politiets indsatsleder stod derefter klar på havnen til at modtage liget, da redningsbåden kom i havn cirka klokken 18, oplyser Folketidendes fotograf på stedet.

Den afdødes køn, identitet og dødsårsagen er endnu ukendt. Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget nærmere om, hvor længe liget har ligget i vandet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er ikke bekendt med, at nogen skulle være meldt savnet i området. Der kan muligvis være tale om en person fra eksempelvis Tyskland eller Polen.

I begyndelsen af næste uge vil politiet holde ligsyn for at fastslå den afdødes identitet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce