cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen

112

Nye vidner efterlyses i voldtægtssag

De vidner, som har henvendt sig til politiet angående en voldtægt i Marielyst, havde set en anden "episode" end voldtægten, siger vicepolitiinspektør.
14. juli 2014 kl. 09:15 Af Margit Olsen (mo@folketidende.dk)

Annonce

En 20-årig kvinde blev natten til lørdag udsat for voldtægt i Marielyst. En 28-årig mand fra København blev samme nat anholdt og sigtet for voldtægten. Flere vidner har meldt sig, men det var ikke voldtægten de så.

- Den 28-årige nægter sig skyldig og nægter at udtale sig, fortæller vicepolitiinspektør Søren Ravn- Nielsen.

Den 28-årige blev lørdag eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør. Her valgte dommeren ikke at varetægtsfængsle manden, men hans anholdelse blev opretholdt i tre gange 24 timer.

- Det vil sige, at vi har indtil tirsdag eftermiddag til at finde vidner, som kan fortælle mere om voldtægten og dermed forsøge at få varetægtsfængslet den 28-årige, fortæller vicepolitiinspektøren.

Hen over weekenden har politiet efterlyst vidner til voldtægten og tre vidner har meddelt politiet, at de har set nogle have sex på det pågældende sted.

- Men det er ikke voldtægten der er tale om, da den episode, som vidnerne kan fortælle om, forgår cirka halvanden time før, fortæller Søren Ravn.

Politiet ved med sikkerhed, at to unge kvinder kom forbi under voldtægten, men de misforstod åbenbart situationen og reagerede ikke, da offeret skreg om hjælp. Og det er netop de to unge kvinder politiet meget gerne vil høre fra.

- Men vi vil også gerne høre fra andre vidner, som kan have observeret noget omkring klokken ti minutter i fire tidligt lørdag morgen.

Den 20-årige kvinde, som er blevet voldtaget, var til fest i Marielyst,  men blev dårlig og gik om bag ved Café Klein, hvor hun kastede op. Her blev hun ifølge politiet antastet af gerningsmanden, der løftede hende op og bar hende hen til et hegn, hvor han forbrød sig mod hende. Det er sket lige ved handicap toilettet ved Café Klein, fortæller Søren Ravn-Nielsen.

Vidner kan kontakte politiet på telefonnummer 114.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Efterslæbet bliver stort 05. april 2020 kl. 21.11

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

En folkelig sammenslutning 05. april 2020 kl. 19.36

AF: CARSTEN ANDERSEN

Nakskov kan ikke få hænderne ned 03. april 2020 kl. 16.44

AF: BIRGITT BJERRE

Cykelstier langs Sundruten… 01. april 2020 kl. 09.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hjernevask, medierne,… 31. marts 2020 kl. 23.30

AF: JOHN WENNERWALD

Solidaritet når regningen kommer 29. marts 2020 kl. 20.35

Annonce