cookie-og-privatlivspolitik
Københavns Politi ønsker ikke at kommentere løsladelsen af to mænd, der har siddet varetægtsfængslet i en sag om et drab på åben gade på Vesterbro i København. (Arkivfoto)
Københavns Politi ønsker ikke at kommentere løsladelsen af to mænd, der har siddet varetægtsfængslet i en sag om et drab på åben gade på Vesterbro i København. (Arkivfoto)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

112

Politiet har løsladt to mænd i sag om skuddrab på åben gade

To mænd med forbindelse til Loyal To Familia er blevet sat på fri fod af Københavns Politi.
16. juli 2020 kl. 15:53 Af Ritzau

Annonce

I en sag om et nøje planlagt drab på åben gade i København i maj sidste år har politiet valgt at løslade to sigtede, der ellers har siddet varetægtsfængslet i flere måneder.

Det skriver Ekstra Bladet torsdag.

Ved forbrydelsen 7. maj 2019 blev en 39-årig mand ramt af flere skud i hovedet, da han kom gående på Helgolandsgade på Vesterbro i selskab med sin gravide kæreste.

Han var chef i et firma, som af Bagmandspolitiet blev undersøgt for økonomisk kriminalitet for flere millioner kroner.

Skuddene blev affyret på ganske kort afstand, og en maskeret gerningsmand flygtede i en sort Audi A4 Avant, som i fuld fart kørte væk fra stedet. Bilen blev senere brændt af i Sengeløse ved Taastrup.

Efterforskningen førte efter flere måneder til, at en mand fra den senere forbudte bande Loyal To Familia blev anholdt og varetægtsfængslet. Det skete i november sidste år.

I december rykkede politiet ud med en offentlig efterlysning af endnu en mand fra Loyal To Familia, og efter anholdelsen i februar i år besluttede en dommer at varetægtsfængsle ham.

Men grundlaget for mistanken vakler åbenbart. Ifølge Ekstra Bladet har Københavns Politi torsdag løsladt begge mænd. Politiet ønsker ikke at give en forklaring på udviklingen i sagen.

Gerningsmændene holdt nøje øje med den 39-årige mands færden. De havde installeret en gps-enhed i hans Range Rover, skriver Ekstra Bladet.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce