cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Ung mand fængslet efter fund af skydevåben

OPDATERET TORSDAG 09.39: En mand blev onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør og sigtet i en sag, som politiet p.t. ikke ønsker at sige ret meget om.
10. juli 2019 kl. 13:45 Af Jakob Poulsen

Annonce

En 26-årig mand blev kort før klokken 11 i går formiddag, tirsdag, anholdt på en adresse i Nysted og sigtet for trusler og overtrædelse af våbenloven.

Ifølge politiets døgnrapport var manden i besiddelse af et oversavet jagtgevær og to andre skydevåben. Det ene våben blev fundet i en bil lidt udenfor Næstved, og de øvrige ved en ransagning hos den 26-årige, fremgår det torsdag morgen af politiets døgnrapport.

Den 26-årige blev onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing, sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 192a, som handler om overtrædelse af våbenloven og har en strafferamme på mellem et og seks års fængsel.

Her blev han varetægtsfængslet frem til 6. august.

Lidt usædvanligt er det lokalpolitiet i Næstved, der efterforsker sagen, men det skyldes, at sagen som antydet ovenfor har forbindelse til det sydsjællandske område.

Den 26-årige er kendt af politiet i forvejen.

Kim Brønnum fra lokal efterforskning hos politiet i Næstved fortæller til folketidende.dk, at der er tale om en sag, som man har fulgt op på, og det var i den forbindelse, at skydevåbene dukkede op.

Hvilken type skydevåben, der er tale om, og om manden efter politiets opfattelse har forbindelse til rocker- eller bandemiljøet, ønsker politiet ikke at svare på i øjeblikket.
- Vi arbejder stadig på sagen, siger Kim Brønnum.

Det vides ikke, om manden erkender eller nægter sig skyldig i sigetelsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47

Annonce