cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Altså det er helt vildt det her.

Medlem af byrådet for Venstre Lis Magnussen, fortæller i dag, at byggetilladelsen til Skanlux var givet, inden den kom i udvalg eller byråd.
15. november 2021 kl. 11:45 Af Bob Nielsen

Altså i dag fortæller Lis Magnussen, at det politiske system er blevet kørt over - og at "nogen" har smidt en byggetilladelse.

Det her bør jo politianmeldes? Hvem har givet den tilladelse bag om byrådet og forvaltningen? Er det borgmesteren eller Venstre/Guldborgsundlisten? Hvem er det Lis Magnussen (V) fortæller har handlet bag ryggen på kommunen?

Yderligere rejser Venstres kandidater rundt med en fortælling om, at der er en god dialog med ejerne af Marielyst Ferieby husene og ejerne af partyhusene. De selvsamme ejere af feriebyhusene er ude og forklare, at der INGEN dialog er. Hvordan kan Venstre fortælle, at der er en positiv dialog? Hvor har i det fra?

Stem Dansk Folkeparti - og gerne personligt på Bob Richard Nielsen

Bob Richard Nielsen

Annonce

Peter Freuchensvej 11

4800 Nykøbing F.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06
ANNONCE