mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Bevar regionerne

Regionerne er en hjørnesten i vores samfund, som sikrer et stærkt lokaldemokrati.
19. august 2018 kl. 22:06 Af John Wennerwald

Jeg vil bevare regionerne, som til stadighed har leveret, hvad de er blevet bedt om. Samtidig er det danske sundhedsvæsen godt og effektivt drevet. Regionerne har gennem mange år sat rekord i behandling af patienter, og de har øget produktiviteten kraftigt i nogle svære år samtidig med en høj patienttilfredshed.

Nu foreslår Dansk Folkeparti at afskaffe regionerne i forbindelse med en kommende sundhedsreform, så evt. Sundheds- og Ældreministeriet skal drive sygehusene. Målet er bl.a. at spare penge på administration og effektivisere gennem ensrettede sundhedstilbud til hele landet.

Regionerne tager betydelige hensyn til lokale forhold og der er mange forhold som et ensrettet statsligt drevet sundhedsvæsen ikke ville tage højde for.

Jeg har interesse i lokale problemstillinger og jeg støtter et folkevalgt regionsråd, som er afhængig af borgernes velvilje ved valgene.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig med dine synspunkter eller oplevelser omkring Region Sjælland. Hvem ville du kontakte, hvis det var staten som drev sygehusene?

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Social arv skal brydes 23. september 2018 kl. 21.24

AF: OLE K. LARSEN

Vores Jobcenter er blandt… 18. september 2018 kl. 19.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ordentlighed tak! 16. september 2018 kl. 21.20

AF: MOGENS STIG MØLLER

Så står SU'en igen for skud. 16. september 2018 kl. 16.47

AF: RENE CHRISTENSEN

Borgere med hjerneskade… 13. september 2018 kl. 11.17