cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Børnene svigtes med ulovlig instruks

Et samfund skal måles på, hvordan det behandler sine svageste. Centerchefens ulovlige instruks svigter de børn, der har det sværest i vores samfund. Børn der ofte kun har kommunen til at give dem trygge og stabile rammer, hvori de kan trives og udvikle sig.
28. januar 2021 kl. 18:28 Af Christian Nyborg Mortensen

Indsatsen for de udsatte børn er en vigtig investering i det enkelte barns trivsel, men også i barnets fremtidige voksenliv, hvor det får brug for det fundament, det blev givet i barndommen.

Jeg har forståelse for at området er svært at budgettere, men vi er nødt til at have respekt for medarbejdernes faglige vurderinger.

Medarbejderne opfordres i mailen fra centerchefen til f.eks. at hjemtage anbragte børn, eller droppe hjælp til familier, som ellers har brug for den efter deres faglige vurdering.

Hvilket pres fra hvem har ført til en sådan instruks og hvor ligger ansvaret? Det er politikerne, der sætter de økonomiske rammer.

Har lignende situationer fundet sted tidligere? Risikerer børn at blive kastet frem og tilbage mellem plejefamilier og udfordrede hjem, for at kommunens budget kan hænge sammen sidst på året?

Annonce

Den uvildige undersøgelse bliver en kærkommen mulighed for at få overblik over problemernes omfang og sikre en fremtid med faglighed i fokus.

Christian Nyborg Mortensen
Østre Alle 58
4800 Nykøbing Falster

Spidskandidat til kommunalvalget i Guldborgsund

Radikale Venstre
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59
ANNONCE