cookie-og-privatlivspolitik

Debat

EM i skyggen

Hvilken forfærdelig start på vores EM-turnering. Christian Eriksens anfald var tilsyneladende meget tæt på døden. Hurtig førstehjælp og kompetent behandling på Rigshospitalet reddede livet. Godt at han tilsyneladende er i stabil tilstand på nuværende tidspunkt.
13. juni 2021 kl. 23:00 Af John Wennerwald

Fodbold er en vigtig sport med en høj underholdningsværdi. Det er dog ikke vigtigere end livet. I det lys var resten af kampen mod Finland og resten af turneringen for den sagsskyld overstået. Ligegyldigheden lyser langt væk.

Under normale omstændigheder ville vi vinde over Finland, men det gjorde vi ikke.

De fodboldmæssige chancer for at Danmarks fodboldlandshold kan gå videre i turneringen, er op ad bakke. Med en bundplacering i gruppe B og et humør og en stemning, som kan ligge under et tæppe, ser det temmelig svært ud - hvilket er fuldt forståeligt.

Tankerne går til Christian Eriksen, familien og venner som oplever en hård tid. Hvordan Christian Eriksen kommer videre i sin professionelle karriere, vil tiden vise.

Jeg håber det bedste for ham.

Annonce

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tilbage i trædemøllen 01. august 2021 kl. 23.41

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16
ANNONCE