cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Er Det Konservative Folkeparti konservativt?

Desværre, har Det Konservative Folkeparti længe gået forrest i kapløbet om at være mest internationalistik tænkende og agerende.
13. maj 2021 kl. 16:24 Af Bjarke Rosenkilde

Siden, nyere forskning slår fast, at det enkelte menneske trives bedst ved at leve i et hieraki, må det være en bunden opgave for DKF at beslutte sig for, om dette hieraki bør have karakter af før Grundloven, der er meget lig det mål, som den politisk tænkende og agerende EU elite sigter på, hvor magten ikke distraheres unødvendigt af hverken folk eller fæ, eller om man foretrækker et hieraki a la tiden efter Grundloven, der på den anden side er et nationalt hieraki, som samtidig er både demokratisk og kristent baseret, og som desuden allerede har vist sig brugbart.

Desuden, bør man overveje, om man ikke fremadrettet bør basere sin eksistens på viden, således at man ikke fremover søger løsninger på opståede, og nærmest i blinde selvskabte problemstillinger, løsninger, som ved første øjekast klinger sødt og fristende, men som efter research ikke viser sig brugbare.

Almen anvendt kildekritik viser, at der findes et betragteligt antal mennesker, som, kort fortalt, lever efter en antagelig ca. 1400 år gammel bog, denne kaldes Koranen, og anses ufejlbarlig af sine brugere.

Uden at ryste på hånden, deles deri, menneskeheden op i rettroende og vantro.

De vantro, går også under betegnelsen: Bogens folk.

Annonce

Ca. en trediedel af værket anslås af eksperter at dreje sig om, hvad de rettroende bør stille op med de vantro, hvor de hører til mm.

At nogen på den baggrund kan give udtryk for, at de forestiller sig, at de rettroende agter at lade sig belære af de vantro, herunder om, hvad der er logik og fornuft, må enten skyldes uvidenhed eller påtaget samme.

I sidstnævnte fald, må man konkludere, er der tale om tvetunget bedrag.

Skulle der blot være tale om uvidenhed, må man jo se at få indhentet det forsømte i en fart.

Er det ikke en konservativ dyd at vælge at handle på videns, erfarings, - og et fornuftsbaseret grundlag?

Annonce

Venlig hilsen

Bjarke Rosenkilde

Ellehammersvej 13 B

4840

Nørre Alslev
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56
ANNONCE