cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Er det uvidenhed, der skaber tavshed?

Jeg havde sendt en mail til formanden for Forsyningen Ole Bronné Sørensen direkte d. 23. februar 2018 og til kommunens sekretariat 22. 03. 2018, uden at få et svar:
01. juli 2018 kl. 09:31 Af Leif A. Jensen

Det var nødvendigt at sende nedenfor anmodning til borgmester John Brædder for at få et svar. ”Kære borgmester”

”Lad mig med det samme sige, at jeg ikke kender til hr. Bronné Sørensens formåen til at læse eller udtrykke sig skriftligt. Jeg har igennem et langt arbejdsliv mødt mange personer, der hverken kunne læse eller skrive, men de har alle derimod haft utrolige evner til at løse problemer manuelt indenfor de fagområder, de har beskæftige sig med. X, som jeg kom i lære efter, kunne ikke læse eller skrive, og det er mit klare indtryk, at vor mester betalte for, at han bestod teknisk skole. Han kunne få bilerne til at køre og var en kort overgang teknisk rejseinspektør for Volvo. Han blev amerikansk statsborger og var leder af det amerikanske svømmeteam ved olympiaden i Korea. Jeg ved, at han gennem hele sit arbejdsliv har været afhængig af personer, der kunne læse og besvare evt. henv. for ham. Derfor vil jeg heller ikke bebrejde personer i det nuværende byråd, om de skulle besidde samme problemer som X! Burde det ikke være muligt at kunne få et ”Ja” eller ”Nej” til borgerne på Hasselø Stationsvejen i deres ønske om at mødes med formanden for Forsyningen for at drøfte deres kloakproblemer? Der burde være ansatte i administrationen, der kunne hjælpe, hvis omtalte problem er eksisterende! Jeg finder det utrolig dårlig borgerservice, hvis jeg 7 dage fra d.d. bliver nødsaget til at bede Ankestyrelse om at få et så simpelt svar”? Borgmesteren svarer følgende: ”Borgmesteren har ingen beføjelser til at rykke formanden for Forsyningen for besvarelse”! Mig bekendt er det en borgmesters fornemmeste opgave at påse, medlemmer af byrådet og ikke mindst udvalgsformændene besvarer relevante henv. fra borgerne. Desværre må vi fastslå, at byrådet kun føler det nødvendigt at svare på borgernes spørgsmål, når de sidder sammen med ”vennerne” i et valgpanel. Når man er valgt, kan man ignorere borgerne, for lønnen kommer alligevel, og lønnen for udvalgsformænd udgør i dag ikke småpenge. Hr. Bronné nedværdigede sig endelig til at svare 18. maj, men fandt det formålsløst at mødes med beboerne. Det kan han vel ikke konkludere, før han har hørt deres argumenter? Endelig kan man spørge om hr. Bronné nu er vælgernes kandidat til formandsposten med 623 personlige stemmer i 2013 og med 366 i 2017. Det er på tide, at valgloven bliver ændret, så medlemmerne af byrådet bliver valgt ind efter de personlige stemmetal. Med de her viste stemmetal kunne man forvente lidt mere ydmyghed over for borgerne.

Leif A. Jensen

Stubbekøbingvej 12

4840 Nørre Alslev
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35