Annonce
Debat

Hvorfor forvaltes landets love anderledes i Guldborgsund kommune ?

1 2012 er bl.a, Rene Christensen, Jakob Lystholdt, Nikolaj Rasmussen samt den gamle direktør fra spildevand enige i, at kloakanlægget på stationsvej i Væggerløse er et privat spildevandsanlæg. For en sikkerheds skyld bad jeg dengang den tekniske direktør Ole Jakobsen om at foretage en kvalitetsmåling af vores vandanlæg (som han nægte).

Kloakanlægget var etableret i 1956 på grundlag af en landskommissionskendelse, der fastslog, at anlægget for 80% vedkommende var ejet af de 15 husstande på Stationsvejen. Dette ejerskab var også fastslået i kommunens spildevandsplaner helt til 2018, hvor kommunen som myndighed fastslog, at spildevandsanlægget var et privat anlæg med mekanisk rensning på de enkelte ejendomme. På trods heraf overfalder Guldborgsund Forsyning beboerne i 2014 bl.a. ved at kræve, at beboerne skal indbetaler vandafledningsbidrag i fuldstændig strid med guldborgsund kommunens spildevandsplan. Dette er en fuldstændig ulovligt adfærd som bedst kan sammenlignes med rockerbanders opkrævning af " beskyttelsespenge" fra mindre erhvervsdrivende. Denne ulovlige adfærd blev i nogle tilfælde skærpet af, at Flemming bach, Bjarne Nielsen, Niels Rasmussen og Ole Bronnè Sørensen udtog stævning mod nogle af ejendomsejere. For et flertal af borgerne blev Flemming Bachs adfærd desværre så skræmmende at de underkastede sig Guldborgsund Forsynings ulovligheder og betalte de ulovligt opkrævede bidrag.

Jeg har gang på gang forgæves bedt kommunen dokumentere berettigelsen af disse overgreb. En del af de samlede forbrydelser består i, at kommunen vil have os til at acceptere, at Guldborgsund forsyning etablerer en minipumpstation med stikledning på hver ejendom. Et overgreb der i betydelig grad forringer værdien af vore ejendomme. Kommune har under dette forløb meget groft vildledt os borgere i klar strid med den informationspligt Guldborgsund Kommune i henhold til Ombudsmanden er pålagt. For det første gælder, at en minipumpestation kun er absolut nødløsning for spildevandsledninger fra en ejendom, såfremt spildevandet ikke kan afløbes ved gravitation. Da samtlige ejendomme siden 1956 har afledt spildevandet ved gravitations, så er det jo helt indlysende at det er ulovligt, at vi er blevet påtvunget en minipumpstation. Dette forhold har Guldborgsund Kommune og Forsyning helt undladt at oplyse borgerne om, og myndighederne har således i denne sammenhæng groft løjet overfor os borgere. I forbindelse med etableringen af minipumpstationer har forsyning krævet at dette blev EL- forsynet fra boligen. Dette er i sig selv en grundlovovertrædelse idet vores boliger i grundloven er beskyttet af grundloven § 72, der fastsætter, at boligen er ukrænkelig. Så de mange ejendomsejere, der i Guldborgsund kommune er blevet påtvunget at EL forsyne Forsyningen bør kræve at de fjerne disse ulovlige anlæg og vi må håber at de øvrige 97 kommuner overholder landets love.

Martin Wouters Bjørupvej 11 4800 Nyk. F ( næste del følge i næste læsning)

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Endnu en nedtur i Parken - Nykøbing FC kan ikke score mål

Guldborgsund

Endnu et tomt butikslokale får nyt liv: Martin udvider butikken

Sport

Efter tre store øretæver: - Synes vi havde fortjent mere mod AB

Vejret

Rekord slået: Drivvåd april er den vådeste i 150 år

Lolland

De er blandt Danmarks bedste

112

Fulde og fartglade bilister stoppet

Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Annonce
Annonce
Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier