Annonce
Debat

Hvorfor forvaltes landets love anderledes i Guldborgsund kommune ?

1 2012 er bl.a, Rene Christensen, Jakob Lystholdt, Nikolaj Rasmussen samt den gamle direktør fra spildevand enige i, at kloakanlægget på stationsvej i Væggerløse er et privat spildevandsanlæg. For en sikkerheds skyld bad jeg dengang den tekniske direktør Ole Jakobsen om at foretage en kvalitetsmåling af vores vandanlæg (som han nægte).

Kloakanlægget var etableret i 1956 på grundlag af en landskommissionskendelse, der fastslog, at anlægget for 80% vedkommende var ejet af de 15 husstande på Stationsvejen. Dette ejerskab var også fastslået i kommunens spildevandsplaner helt til 2018, hvor kommunen som myndighed fastslog, at spildevandsanlægget var et privat anlæg med mekanisk rensning på de enkelte ejendomme. På trods heraf overfalder Guldborgsund Forsyning beboerne i 2014 bl.a. ved at kræve, at beboerne skal indbetaler vandafledningsbidrag i fuldstændig strid med guldborgsund kommunens spildevandsplan. Dette er en fuldstændig ulovligt adfærd som bedst kan sammenlignes med rockerbanders opkrævning af " beskyttelsespenge" fra mindre erhvervsdrivende. Denne ulovlige adfærd blev i nogle tilfælde skærpet af, at Flemming bach, Bjarne Nielsen, Niels Rasmussen og Ole Bronnè Sørensen udtog stævning mod nogle af ejendomsejere. For et flertal af borgerne blev Flemming Bachs adfærd desværre så skræmmende at de underkastede sig Guldborgsund Forsynings ulovligheder og betalte de ulovligt opkrævede bidrag.

Jeg har gang på gang forgæves bedt kommunen dokumentere berettigelsen af disse overgreb. En del af de samlede forbrydelser består i, at kommunen vil have os til at acceptere, at Guldborgsund forsyning etablerer en minipumpstation med stikledning på hver ejendom. Et overgreb der i betydelig grad forringer værdien af vore ejendomme. Kommune har under dette forløb meget groft vildledt os borgere i klar strid med den informationspligt Guldborgsund Kommune i henhold til Ombudsmanden er pålagt. For det første gælder, at en minipumpestation kun er absolut nødløsning for spildevandsledninger fra en ejendom, såfremt spildevandet ikke kan afløbes ved gravitation. Da samtlige ejendomme siden 1956 har afledt spildevandet ved gravitations, så er det jo helt indlysende at det er ulovligt, at vi er blevet påtvunget en minipumpstation. Dette forhold har Guldborgsund Kommune og Forsyning helt undladt at oplyse borgerne om, og myndighederne har således i denne sammenhæng groft løjet overfor os borgere. I forbindelse med etableringen af minipumpstationer har forsyning krævet at dette blev EL- forsynet fra boligen. Dette er i sig selv en grundlovovertrædelse idet vores boliger i grundloven er beskyttet af grundloven § 72, der fastsætter, at boligen er ukrænkelig. Så de mange ejendomsejere, der i Guldborgsund kommune er blevet påtvunget at EL forsyne Forsyningen bør kræve at de fjerne disse ulovlige anlæg og vi må håber at de øvrige 97 kommuner overholder landets love.

Martin Wouters Bjørupvej 11 4800 Nyk. F ( næste del følge i næste læsning)

Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Togdrømmen knust: Den togtur til København er en illusion

Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Indland

Kommuner vil hellere bruge tid på børn end måltal

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Truet træleopard bidt ihjel: - Helt ekstremt øv

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

Sport

Spændende pokallodtrækning: - TSØ skal møde gamle kendinge

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Erhverv

Prisvindende lokal møbelproducent begæret konkurs

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster

112

Tiltalt for drab på spædbarn vil skilles