cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Hvorfor forvaltes landets love anderledes i Guldborgsund kommune ?

1 2012 er bl.a, Rene Christensen, Jakob Lystholdt, Nikolaj Rasmussen samt den gamle direktør fra spildevand enige i, at kloakanlægget på stationsvej i Væggerløse er et privat spildevandsanlæg. For en sikkerheds skyld bad jeg dengang den tekniske direktør Ole Jakobsen om at foretage en kvalitetsmåling af vores vandanlæg (som han nægte).
15. april 2019 kl. 20:15 Af martin wouters

Kloakanlægget var etableret i 1956 på grundlag af en landskommissionskendelse, der fastslog, at anlægget for 80% vedkommende var ejet af de 15 husstande på Stationsvejen. Dette ejerskab var også fastslået i kommunens spildevandsplaner helt til 2018, hvor kommunen som myndighed fastslog, at spildevandsanlægget var et privat anlæg med mekanisk rensning på de enkelte ejendomme. På trods heraf overfalder Guldborgsund Forsyning beboerne i 2014 bl.a. ved at kræve, at beboerne skal indbetaler vandafledningsbidrag i fuldstændig strid med guldborgsund kommunens spildevandsplan. Dette er en fuldstændig ulovligt adfærd som bedst kan sammenlignes med rockerbanders opkrævning af " beskyttelsespenge" fra mindre erhvervsdrivende. Denne ulovlige adfærd blev i nogle tilfælde skærpet af, at Flemming bach, Bjarne Nielsen, Niels Rasmussen og Ole Bronnè Sørensen udtog stævning mod nogle af ejendomsejere. For et flertal af borgerne blev Flemming Bachs adfærd desværre så skræmmende at de underkastede sig Guldborgsund Forsynings ulovligheder og betalte de ulovligt opkrævede bidrag.

Jeg har gang på gang forgæves bedt kommunen dokumentere berettigelsen af disse overgreb. En del af de samlede forbrydelser består i, at kommunen vil have os til at acceptere, at Guldborgsund forsyning etablerer en minipumpstation med stikledning på hver ejendom. Et overgreb der i betydelig grad forringer værdien af vore ejendomme. Kommune har under dette forløb meget groft vildledt os borgere i klar strid med den informationspligt Guldborgsund Kommune i henhold til Ombudsmanden er pålagt. For det første gælder, at en minipumpestation kun er absolut nødløsning for spildevandsledninger fra en ejendom, såfremt spildevandet ikke kan afløbes ved gravitation. Da samtlige ejendomme siden 1956 har afledt spildevandet ved gravitations, så er det jo helt indlysende at det er ulovligt, at vi er blevet påtvunget en minipumpstation. Dette forhold har Guldborgsund Kommune og Forsyning helt undladt at oplyse borgerne om, og myndighederne har således i denne sammenhæng groft løjet overfor os borgere. I forbindelse med etableringen af minipumpstationer har forsyning krævet at dette blev EL- forsynet fra boligen. Dette er i sig selv en grundlovovertrædelse idet vores boliger i grundloven er beskyttet af grundloven § 72, der fastsætter, at boligen er ukrænkelig. Så de mange ejendomsejere, der i Guldborgsund kommune er blevet påtvunget at EL forsyne Forsyningen bør kræve at de fjerne disse ulovlige anlæg og vi må håber at de øvrige 97 kommuner overholder landets love.

Martin Wouters Bjørupvej 11 4800 Nyk. F ( næste del følge i næste læsning)
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Hverdagens daginstitutioner 08. december 2019 kl. 22.31

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51