cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Stressramte i Folketinget

Folketingsmedlemmers brug af sygeorlov burde tages op til revision.
18. april 2021 kl. 22:01 Af John Wennerwald

Reglerne for sygemeldinger i region- og byrådene er strammet op, så der skal afleveres lægeerklæringer ligesom fravær resulterer i fratræk af vederlag.

For folketingsmedlemmer er der ingen ændring. Der skal de kun sende en mail til Folketingets administration. Løn og vederlag fortsætter ind på kontoen.

De gode vilkår skal værdsættes og ikke misbruges med stress-sygemeldinger, som falder sammen med møg-sager, som skaber røre i vælgerhavet.

Den seneste tids sygemeldinger har desværre været af sådan en karakter, at det skaber grobund for tanker om snyd og bedrag. Almindelige lønmodtagere har ikke skyggen af samme muligheder og vilkår for at træde tilbage fra arbejdspresset i en periode for at få ro. Hvis de træder forkert eller sygemeldes i en længere periode, risikerer de at miste jobbet.

Alle kan blive syge og sygemeldes for at få ro til at komme til hægterne igen. Er man syg, så er man syg. Men systemet skal ikke udnyttes.

Annonce

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18
ANNONCE