cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Vælgerbedraget fortsætter…..

Der mangler millioner på budgettet, men pengene er brugt trods store løfter om 30 nye lærere og pædagoger.
20. november 2018 kl. 11:26

Guldborgsunds borgmester har på TV fra byrådsmødet lovet, at folkeskolen tilføres 30 nye stillinger. Men skal de stillinger først fjernes, for så at blive tilført igen?

En sådan øvelse vil mange ganske givet ikke sidde overhørig.

Jeg påpegede vælgerbedrag i et læserbrev i Folketidende i maj måned, men blev taget i rette af lokallistens gruppeformand, som lovede valgløfter blev indfriet, blot ikke hvornår og hvordan.

Selv lærerforeningens formand jublede og med store armbevægelser proklamerede en sejr overfor medlemmerne i samme medie, trods han var informeret om, at pengene ikke fandtes.

Guldborgsund ligger nummer 10 på listen over kommuner med højest skatteprocent i Danmark, og samtidig anvender Guldborgsund væsentligt mindre pr. elev i folkeskolen sammenlignet med resten af Danmarks kommuner.

Et faktum der desværre betyder at vores børn ikke kan få den samme kvalitet i undervisningen, som andre steder i landet. Det vil på sigt ikke gavne udviklingen i Kommunen.

Flere på hinanden årlige besparelser på undervisningsområdet betyder, at der i dag på mange skoler i kommunen er så mange elever i klasserne, at det faglige udbytte ikke står mål med den indsats det er muligt at levere i en klassetime.

Det rygtes og vil give minusvækst i Kommunens ellers så fine prognoser for tilflytning. Det eneste der kan redde tallene, er når Fehmernforbindelsen i byggefasen giver et bosætningsmæssigt afkast. Men husk på, det er på lånt tid.

Så når politikerne bryster sig af flotte prognoser og alt tyder på vækst, så husk på det kan være vælgerbedrag – igen.

Kom op på barrikaderne og råb jeres utilfredshed højt. Ellers fortsætter vælgerbedragerne.

Jesper Blomberg

Systofte Skolevej 8

4800 Nykøbing F.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43

AF: BO BRIKS RICHARDT

Kasper Rougs troværdighed 10. april 2019 kl. 17.28