cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Venstre,s nedstigning fra “det hellige træ” i Pool hus sagen på Marielyst.

Det er sjældent, at jeg er enig med Simon Hansen, Annemette Johnsen og Bente Lerche-Thomsen, men det er jeg i deres fælles læserbrev i FT den 9 juni 2021 vedrørende de omhandlende huse og derunder Venstre i Guldborgsund manglende handling i sagen.
10. juni 2021 kl. 14:17 Af Tom Ahlqvist

Jeg skal hermed opfordre Ole K Larsen til, at komme igang med det han lovede til Venstre,s bestyrelses møde den 12 april 2021, hvor han lovede at finde en løsning, så han uden skrammer kunne komme ned fra “det hellige træ”, og stemme for at der udarbejdes en ny lokalplan for Marielyst Ferieby. Poolhusene kunne derefter blive stående. Planen var hemmelig, men gik i al sin enkelhed ud på, at Ole K Larsen, John Brædder, bygherren og bestyrelsen af Marielyst Ferieby, skulle finde løsninger som alle kunne se sig selv i. Særligt Marielyst Ferieby,s ejerforening. Jeg jublede og min ros til Ole K Larsen ville ingen ende tage. Som det eneste medlem af bestyrelsen, gik jeg efter byrådsmødet i rette med alle de læserbreve, hvor det fremgik, at nu kunne man ikke stole på Venstre i Guldborgsund. Jeg var måske den eneste, der ikke kendte den rette sammenhæng, eller ikke duer i den politiske verden med løgne og tvivlsomme sandheder.

Da Folketidende 14 dag efter fulgte op på sagen, var der intet sket i sagen.

Jeg rettede så henvendelse til Marielyst Ferieby,s bestyrelse ved næstformanden, det oplyste kort og kontant, at der ikke havde været nogen kontakt mellem dem, Ole K Larsen, John Brædder og bygherren. Det oplæste kompromis på byrådsmødet kendte bestyrelsen intet til.

Så se nu at komme igang med de drøftelser til glæde for borgerne i Marielyst Ferieby.

Med venlig hilsen

Annonce

Tom Ahlqvist

Cypresvej 18,

Marielyst,

Tidligere medlem af Venstre i Guldborgsund.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56
ANNONCE