cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Vinterferie med familien

Vinterferie er over os som tidligere år. Alligevel er det ikke som det plejer. Corona ændrer desværre udfoldelsesmulighederne for alle familier i år, og vi må derfor finde andre aktiviteter til børnene.
22. februar 2021 kl. 09:44 Af John Wennerwald

De fleste aktiviteter er nedlukket og vi er kun sammen med vores ”boble”.

Lyspunktet er, at vi trods alt er mere og tættere sammen med vores nærmeste. Sådan er det i vores familie. Der er mere ro og nærhed. Når vi ser tilbage til 2019, så har vi, når ugen er gået, haft mulighed for at være væsentligt mere sammen. Lange ”firkantede” arbejds/skole/SFO/institutionsdage prægede dengang hverdagen.

Vi søger alle efter at komme ”tilbage” til ”normalen” før Corona. Men er den nye virkelighed faktisk bedre i forhold til samvær med de nærmeste? Selvom det til tider kan være for meget af det gode, så nyder vores familie denne tid med mere samvær og færre aktiviteter. Tiden med lange dage i institutionerne og arbejde kan altid komme tilbage. Måske vil vi en dag se tilbage på denne tid med glæde og længsel.

Vinterferie uden aktiviteter kan være endnu en prøvelse for alle, men når tiden er gået, er det godt at være sammen med den lille boble.

John Wennerwald

Annonce

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26
ANNONCE