cookie-og-privatlivspolitik

Debat

mindre og mindre indbyggere i Guldborgsund kommune.

Selv når Brædder får dette til at se nyt ud i avisen , er dette noget som alle har mærket i flere år. med alle de tilbud af arbejdspladser er dette normalt at man rejse fra denne ø, den er dødende, også når der kommer en evt. tunnel til Fehmarn, Men brædder har set i glaskuglen og der ses at der bliver mange arbejdspladser, der kommer flere tilflyttere osv. han siger bare ikke hvornår, Dette som veje meget tungt er, en getto, lønninger til borgmester og CO, (disse er afhængig af antal borgere) at man ikke kan investere mere i kunst m.m. og at der mangler mere asfalt i byen til fornyelse. Så at flere ikke vestlige flyttes til området, dette hjælper at man ikke skal skaffe arbejdspladser men der skal borgernes penge på bord for dem som ikke arbejder.
04. september 2020 kl. 07:40 Af martin wouters

Alt dette er en fejl politik, dette fordi disse herren ikke vil høre hvad borgerne har at siger, men når der er nyt valg kan dette måske oprettes så at man bruge de penge man har, lave ikke disse projekter som ikke har en ende, sørger for at der hvor penge kan hentes (marielyst) er den rigtige service og det rigtige billede fra strandside (rensning af stranden) og til sidst lade være med at tro på at borgerne er dumme.

Man bruger ikke flere mill. til undersøgelser omkring tourisme når dette ligger ved hånden hvad der skal gøres, men naturligvis kan man sælge gamle kartofler i nye poser.

Og så har disse mennesker den dårlige væne at kalder mange ansatte for "specialister" dette bringer naturligvis flere penge i lommen, bare ikke i skattekassen.

Der er masse ansatte som ikke engang bo i kommunen og dette i flere år, kunne måske være et krav for fremtiden for deres løn gavne ikke i kommunen, men OK, man skal henter specialister der hvor man kan få dem, landbo bliver også mindre, bedre er at man lægger solceller på jorden= mindre arbejde og mere indtægt. Falster bløde ganske langsomt og alt dette med den forkerte politik, men alle dem klæbe på taburetten. Dette er blevet en magt politik og har intet med borgerne at gøre mere bortset at man bruge dem til at spytte i kassen.

martin wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07