cookie-og-privatlivspolitik
Administrerende direktør Søren V. Pedersen, Beierholm.
Foto: Beierholm

Erhverv

Beierholm tager tigerspring

Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm med kontorer i Nykøbing og Nakskov har det seneste år oplevet stor kundetilgang og omsætningsstigning.
20. september 2021 kl. 07:39 Af Jesper Bøgh

Beierholm i Nykøbing og Nakskov er kommet godt igennem coronaepidemien og en periode med historisk mange lovændringer, der har påvirket stort set alle virksomheder i Danmark.

Afdelingerne er en del af revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm, som har offentliggjort sit regnskab for perioden fra 1. maj 2020 til 30. april 2021.

Af regnskabet fremgår det, at virksomheden har haft en netto kundetilgang på 1.327 selskaber de seneste 12 måneder, mens omsætningen samtidig er steget med 11 procent til 1,16 milliarder kroner.

Det seneste år har ifølge administrerende direktør Søren V. Pedersen været særdeles udfordrende, og han priser sig lykkelig for, at Danmark er et af verdens mest digitale samfund:

- Coronaepidemien har disrupted størstedelen af dansk erhvervsliv og vendt op og ned på hverdagen i virksomhederne. Rigtig mange af vores knap 53.000 kunder har levet i stor uvished, og nogle gør det stadig. Forretningsgrundlaget i både nye og gamle virksomheder har været truet, og de rammebetingelser, de har været vante til at navigere efter, har været vendt på hovedet mere end en gang, siger han.

Annonce

Beierholm har i perioden haft en netto kundetilgang på 1.327 selskaber. Det svarer til en stigning på ikke mindre end seks procent fra 23.116 selskaber til 24.443 selskaber.

- Vi har en klar strategi om at være SMV'ernes førstevalg til at servicere og rådgive de mindre og mellemstore virksomheder. Det giver os muskler til at udvikle digitale værktøjer og styrke vores centrale specialistfunktioner inden for blandt andet finansiering, investering, skat, moms, IT, digitalisering og bæredygtighed, og det giver os tiltrækningskraft til at udbygge vores netværk af lokale kontorer, der kan være tæt på kunden og det lokale erhvervsliv, siger Søren V. Pedersen.

Beierholm ønsker således at vokse både organisk og via opkøb. I seneste regnskabsår er der indgået aftaler om overtagelse af revisionsafdelinger i både Køge, Nakskov og København.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE