cookie-og-privatlivspolitik
Forretningsudvikler Rikke Fabienke, Business Lolland-Falster, præsenterede den nye hjemmeside www.muldlollandfalster.dk.

3

Billeder

Forretningsudvikler Rikke Fabienke, Business Lolland-Falster, præsenterede den nye hjemmeside www.muldlollandfalster.dk.
Foto: Jan Knudsen

Erhverv

Står samlet på ny hjemmeside

Onsdag morgen blev hjemmesiden muldlollandfalster.dk lanceret. Den skal synliggøre det lokale fødevareerhverv.
28. november 2019 kl. 19:57 Af Jesper Bøgh

Annonce

Fødevarevirksomhederne på Lolland-Falster skal promoveres overfor hele omverdenen og for borgerne på Lolland-Falster.

Det sker nu med den spritny hjemmeside www.muldlollandfalster.dk, der onsdag blev lanceret i Business Lolland-Falsters lokaler på Kidnakken i Maribo foran flere repræsentanter fra de virksomheder, der nu kan findes på hjemmesiden.


Muld Lolland-Falster

Muld Lolland-Falster er et netværk, faciliteret af Business Lolland-Falster, blandt fødevareproducenter, restauratører, gårdbutikker og iværksættere, som alle har det til fælles, at de er fodfæstet i Sydhavsøernes gode muld og brænder for det de gør.

- Tanken bag hjemmesiden er, at hjemmesiden kan give borgerne et overblik over de mange lokale fødevarevirksomheder og deres produkter og ydelser, som tilbydes hos hver enkelt. Samtidig er Muld Lolland-Falster også et netværk, hvor virksomhederne kan supplere hinanden og samarbejde, lyder det fra forretningsudviklet Rikke Fabienke.


Over 30 virksomheder

Rikke Fabienke fortæller, at der lige nu er over 30 virksomheder med på hjemmesiden.

En af dem er Den gamle Digegaard ved Hummingen, hvor indehaver Johanne Nielsen godt kan se fordelen ved den nye hjemmeside.

- Jo flere vi er sammen på denne hjemmeside, jo bredere kommer vi ud til både turister og lokale, siger Johanne Nielsen, der understreger perspektiverne i samarbejde med andre lokale i fødevareerhvervet.

- Vi har også deltaget i Foodmarkeder, og det giver noget at gå sammen i et netværk, fortæller hun.

Johanne Nielsen oplever også, at der er stigende interesse for det lokale.

- Vi har udover vores restaurant også i snart to år haft eget røgeri, hvor vi ryger fisk og skalddyr. Vi oplever, at folk gerne vil købe med hjem til blandt andet julefrokoster, fortæller hun.


Står stærkere sammen

Også Dorthe Barholdt fra Dalbakkegaard ved Øster Ulslev, der producerer økologiske kyllinger, ænder og æg fra friland, mener, at de lokale fødevarevirksomheder står stærkere sammen.

- Jeg tror, at det vil give en større interesse for lokale varer. Samlet ser vi større ud, og det vil give mere synlighed, lyder det fra Dorthe Barholdt, der tilføjer.

- Samtidig kan netværket også være med til at lette logistikken for den enkelte. Det er nemmere at dække hinanden ind, fordi vi som producenter i hverdagen har travlt med hver vores produktion, fortæller hun og pointerer, at det med hjemmesiden er nemmere for brugerne at finde de rette virksomheder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce