cookie-og-privatlivspolitik
Den gamle sportshal på Bregnevej i Nakskov er et af de steder, hvor der er sommerferieaktiviteter. Ligesom sidste år er der badmintonskole.
Den gamle sportshal på Bregnevej i Nakskov er et af de steder, hvor der er sommerferieaktiviteter. Ligesom sidste år er der badmintonskole.
Foto: Jan Knudsen. Arkiv

Extra Posten

100 ting at lave i sommerferien

Skoleelever i Lolland Kommune har i år knap 100 aktiviteter, de kan melde sig til i sommerferien.
05. juni 2019 kl. 08:00

Annonce

Kataloget "Sommerferieaktiviteter i skolernes sommerferie 2019" er på gaden og på nettet.

- I år er der så mange aktiviteter, at vi har udvidet papirpjecen fra otte til 12 sider, fortæller Jørgen "Rassi" Rasmussen fra Sportsråd Lolland, som gennem de sidste tre år har administreret det kommunale katalog over sommerferietilbud for skolebørn på Lolland.


Esport, ballet, badminton...

Der er noget for enhver smag i kataloget over sommerferieaktiviteterne, som primært foregår i Nakskov, Maribo og Holeby.

I samarbejde med en række af foreninger har det igen i år været muligt at tilbyde en bred palet af sommerferieaktiviteter, så der er noget for enhver - uanset interesse og smag.

Esport er et af de nyere tilbud, og helt nyt i årets katalog er at danse ballet i Holeby og at slippe fantasien løs i Billedskolen på Nakskov Bibliotek.

Men også gamle kendinge vil garanteret tiltrække mange interesserede, eksempelvis springgymnastik, svømning, tennis, bueskydning, hip-hop, kajakroning, livredning for øvede og begyndere, bowling...

Eller hvad med at komme på fodboldskole, tage på fisketur eller deltage i et sjovt besøg i Minibyen i Maribo.

Mulighederne er mange, så det er bare med at få meldt sig til!


Populært tilbud

Sidste år valgte omkring 1.300 skolebørn at deltage i de forskellige former for sommerferieaktiviteter.

- Der er cirka 4.000 elever på skolerne i Lolland Kommune, både kommunale og private. Så det vil sige, at tæt på en tredjedel af den gruppe, aktiviteterne henvender sig til, tog imod tilbudet. Det er da en ret god succesrate, konkluderer Jørgen "Rassi" Rasmussen.


Tilmeldingsfrist tæt på

"Sommerferieaktiviteter i skolernes sommerferie 2019" er allerede uddelt rundt om på skolerne, ligesom tilbudene kan ses på Lolland Kommunes hjemmeside.

Sidste frist for at melde sig til er onsdag 12. juni.

Tilmeldingen foregår gennem lolland.dk/sommerferieaktiviteter

Langt de fleste aktiviteter er gratis. I de tilfælde, hvor der er egenbetaling, kan man søge om tilskud ved at gå ind på Lolland Kommunes hjememside: lolland.dk/fritidspuljenKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her