cookie-og-privatlivspolitik
Omkring 60 mødte op til stævne i anledning af jubilæet i Rudbjerg Petanqueklub.
Omkring 60 mødte op til stævne i anledning af jubilæet i Rudbjerg Petanqueklub.
Foto: Privat

Extra Posten

20 år med petanque

Rudbjerg Petanqueklub fylder 20 år.
23. juli 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

For 20 år siden begyndte en lille flok venner at spille petanque på atletikbanerne ved den daværende Vestenskov skole. Efter nogen tid besluttede man at danne en egentlig klub, som fik navnet "Rudbjerg Petanqueklub".

Om de første år fortæller klubbens nuværende formand, Benny Schwartz Larsen:

- Man fortsatte med at spille i Vestenskov, men allerede et par år efter anlagde den daværende Rudbjerg Kommune et baneanlæg ved Rudbjerghallen. Da der var gået yderligere et par år, var klubben vokset til et medlemstal på over 50. Det blev nødvendigt at udvide baneanlægget, og det fik sin nuværende størrelse med 32 baner i internationale mål. Klubbens spillere har været repræsenteret ved utallige stævner og har hentet både amtsmesterskaber og regionsmesterskaber hjem til klubbens pokalskab.


60 til aftenstævne

I anledning af 20-års jubilæet blev der torsdag 11. juli afholdt et aftenstævne med 60 deltagere fra nær og fjern.

Blandt klubbens nu godt 30 medlemmer er der fire, som var blandt de første, der startede klubben.

Det er Maj-Britt Holm, Børge Olsen og ægteparret Sonja og Leo Andersen, der trofast møder både tirsdag, torsdag og søndag for at dyrke samværet, sporten og ikke mindst det sociale liv.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her