cookie-og-privatlivspolitik
Hos Nielsen ny bagelsbutik på Axeltorv 1 i Nakskov - Thomas Skov Nielsen og Mike Galek (th)
Hos Nielsen ny bagelsbutik på Axeltorv 1 i Nakskov - Thomas Skov Nielsen og Mike Galek (th)
Foto: Lise Ravnkilde

Extra Posten

Bagels på torvet

Hos Nielsen åbner 1. marts med smørrebrød og bagels.
28. februar 2019 kl. 09:00 Af Lise Ravnkilde

Annonce

1. marts klokken 10 slår Hos Nielsen dørene op på Axeltorv 1. Her vil man kunne købe bagels med fyld man selv sammensætter, som man kender det i andre bagelsbutikker.

Til daglig vil det være Thomas Skov Nielsen man vil møde bag disken i den nye bagelsbutik. Men han får hjælp af sin kone Malene Skov Nielsen og Mike Galek og hans kæreste Maria Skov med nogle af de praktiske ting.

Men der kommer også smørrebrød og sandwiches på menukortet og så vil der ind imellem også være lidt forskelligt lunt, som for eksempel frikadeller og kyllingespyd.

Butikken vil have åbent på hverdage fra klokken 9.30-15.30.

- Jeg satser på at tiltrække de unge fra uddannelsesinstitutionerne, forklarer Thomas Skov Nierlsen, og skynder sig så at tilføje, at alle selvfølgelig er velkomne.

Thomas Skov Nielsen har altid ønsket sig at blive selvstændig, så for ham er det en drøm der opfyldes med hos Nielsen. Om det bliver til mere end en enmandsbutik, ved han ikke.

- Nu må vi se behovet. Men de andre tre kan træde til og hjælpe, hvis det bliver nødvendigt, forklarer han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her