cookie-og-privatlivspolitik
Imam Naimatullah Basharat (nummer to fra venstre) tog glad imod Ren By-folkene, da de kom 
 forbi for at overrække gavekort.
Imam Naimatullah Basharat (nummer to fra venstre) tog glad imod Ren By-folkene, da de kom forbi for at overrække gavekort.
Foto: Lr

Extra Posten

Flot og velfejet Vejlegade

Vejlegade vandt konkurrencen om at være byens mest velfejede gade.
24. maj 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Mens Ren By i år fejrer 10-års jubilæum, kan Vejlegade glæde sig over at have vundet titlen som byens mest velfejede gade.

Det er Ren By, som hver år inviterer byens gader og stræder til at deltage i konkurrencen om at blive byens reneste og fineste gade - og i år gik æren, titlen og den økonomiske gevinst altså til Vejlegade.

I år blev der fejet og gjort rent i byens gader og stræder under Store Fejedag lørdag 27. maj. 14 gader deltog, og vinderen blev Vejlegade, hvor et lille hold på fem fra gadens moske gik så entusiastisk til værks, at de endte med at vinde.


Nyrenoveret gade

Vejlegade har for nylig været genstand for en gennemgribende renovering, hvilket også har ligget til grund for, at Ren By har valgt at præmiere gaden som årets fineste og reneste. Dog uden at forklejne den indsats med kostene, som det fem-personer store hold i Vejlegade stod for under Store Fejedag.


Kaffe og kage til alle

Da imam Naimatullah Basharat modtog gavekortet på 1.000 kroner, som er præmien til fejedagens vindende gade, blev han meget glad og lovede, at pengene skal bruges til at invitere alle Vejlegades beboere på kaffe og the og ostemadder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE