cookie-og-privatlivspolitik
Sonja Ottosen og Jane Andersen fra Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling får her overrakt beviser på de 56.000 donerede kroner fra Løvehjerterne, repræsenteret af Birgitte Bugajski (til højre).
Sonja Ottosen og Jane Andersen fra Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling får her overrakt beviser på de 56.000 donerede kroner fra Løvehjerterne, repræsenteret af Birgitte Bugajski (til højre).
Foto: Claus Hansen

Extra Posten

Gavmilde løvehjerter støtter café

Foreningen Løvehjerterne har doneret 56.000 kroner til Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling på Lolland.
10. december 2019 kl. 07:00

Annonce

Der var hjemmelavede æbleskiver på bordet og julehygge i luften, da repræsentanter fra foreningen Løvehjerterne tirsdag i sidste uge mødte op i cafeen for kræftramte og deres pårørende, som den første tirsdag i måneden er åben i Frivilligcenteret på 1. sal i Nakskov Sundhedscenter.

Med sig havde Løvehjerterne en donation på 56.000 kroner, nemlig overskuddet fra de to totalt udsolgte Kim Larsen-mindekoncerter, som foreningen arrangerede i november i Sankt Nikolai kirke.

- Da vi sidste år besluttede at donere overskuddet fra Kim Larsen-mindekoncerterne til Kræftens Bekæmpelse, var det vigtigt, at pengene gik til lokale aktiviteter til fordel for kræftpatienter og deres pårørende her på Lolland. Det samme gælder for denne donation, sagde Allan Dahl fra Løvehjerterne.

Sidste år lød donationen på 30.000 kroner - i år på næsten det dobbelte. Og beløbets størrelse kom i den grad bag på modtagerne, repræsenteret af Jane Andersen, formand for lokalafdelingen under Kræftens Bekæmpelse:

- Tak er kun et fattigt ord, men for os betyder det meget. For på Lolland har vi mange lokale aktiviteter, som finansieres af lokale midler, blandt andet af denne flotte donation fra Løvehjerterne.

Cafeen for kræftramte og pårørende i Nakskov er blot en ud af mange aktiviteter, som lokalafdelingen kan tilbyde på basis af lokale midler og donationer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her