cookie-og-privatlivspolitik
Johnny Depp mistede angiveligt en del af sin finger, da Amber Heard kastede en flaske efter ham under et skænderi. Her ses han ankomme til retten.
Johnny Depp mistede angiveligt en del af sin finger, da Amber Heard kastede en flaske efter ham under et skænderi. Her ses han ankomme til retten.
Foto: Hannah Mckay/Reuters

Gossip

Fandt Johnny Depps fingerspids på gulvet efter skænderi

Skuespillerens tidligere husholderske fortæller under retssag, at han gjorde et makabert fund.
16. juli 2020 kl. 11:28 Af Ritzau

Annonce

I mere end en uge har beskyldningerne føget i retslokalet, hvor Johnny Depp har trukket mediet The Sun og chefredaktøren Dan Wootton i retten for at have kaldt ham hustrumishandler, fordi han angivelig skulle have været voldelig over for sin ekskone, skuespillerinden Amber Heard.

Depp mener tværtimod, det var hende, der var voldelig over for ham.

Onsdag var det skuespillerens tidligere husholderske, Ben King, der arbejdede for Johnny Depp i perioden 2014-2015, der afgav sin forklaring.

Og han kunne fortælle om et ret makabert fund, der bakker Johnny Depps version af historien op. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Ben King hjalp nemlig med at rydde op efter en episode i et hus, parret havde lejet i Australien tilbage i 2015. Og her fandt han på gulvet et stykke af Johnny Depps finger og blodspor fra barområdet i huset og op ad trapperne.

- Det var blevet nævnt, at den muligvis ville ligge der, og så fandt jeg den, da jeg gjorde rent, fortalte Ben King i retten ifølge Reuters.

Han kunne også berette, at parret skændtes meget.

Depp har tidligere fortalt, at Amber Heard kastede en flaske vodka efter ham og skadede hans hånd.

Amber Heard skal selv i vidneskranken fredag. Inden da skal Johnny Depps tidligere partner, sangerinden Vanessa Paradis, vidne via videolink.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce