cookie-og-privatlivspolitik
Den danske film "Madklubben", der får premiere den 22. oktober, har Kirsten Olesen, Stina Ekblad, Kirsten Lehfeldt, Troels Lyby, Rasmus Botoft og Mia Lyhne på plakaten.
Den danske film "Madklubben", der får premiere den 22. oktober, har Kirsten Olesen, Stina Ekblad, Kirsten Lehfeldt, Troels Lyby, Rasmus Botoft og Mia Lyhne på plakaten.
Foto: Presse/Free

Gossip

Kendte skuespillerinder i ny film: Livet stopper ikke efter de 50

"Madklubben" har 71-årige Kirsten Olesen, 67-årige Kirsten Lehfeldt og 66-årige Stina Ekblad i hovedrollerne.
03. juli 2020 kl. 11:49 Af Ritzau

Annonce

Det er tre rutinerede skuespillerinder, der indtager hovedrollerne i en ny dansk komediefilm om tre veninder, der rejser sydpå for at genfinde smagen for livet.

"Madklubben" hedder filmen, som har 71-årige Kirsten Olesen, 67-årige Kirsten Lehfeldt og 66-årige Stina Ekblad i hovedrollerne.

Nu er traileren til filmen, der instrueres af Barbara Topsøe-Rothenborg, blevet offentliggjort. Og det samme er premieredatoen - den 22. oktober i år.

- Vores film handler om sprudlende, livsnydende energi-bomber i deres livs efterår. Kvinder oppe i alderen, der via venskab, sammenhold og kærlighed genfinder og realiserer sig selv på ny, sagde Barbara Topsøe-Rothenborg, da filmen blev annonceret i efteråret.

Filmens tre hovedroller lever et noget turbulent liv i Danmark. Den ene bliver forladt juleaften, den andens mand er lige død, og den tredje fornægter pure sin egen alder.

De vælger at tage på et madkursus i det sydlige Italien, og som vejrets forvandling fra grå Danmark til solrige Italien ændrer deres syn på livets sig.

Ud over de tre hovedroller har filmen også Troels Lyby, Rasmus Botoft og Mia Lyhne på plakaten.

Filmens instruktør, 40-årige Barbara Topsøe-Rothenborg, har tidligere stået bag ungdomsdramaet "En-to-tre-nu!" og familiefamilien "Krummerne - alt på spil".

Men hun er nok allermest kendt for sin karriere som barneskuespiller, hvor hun blandt andet spillede Yrsa i de første film om "Krummerne" og Nana i tv-serien fra 1988 af samme navn.

"Madklubben" forventes at få biografpremiere den 22. oktober.

Se traileren til filmen her: https://youtu.be/SXw_ARHlE64

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce