cookie-og-privatlivspolitik
Inden hertuginde Meghan blev royal, da hun giftede sig med prins Harry af Storbritannien, kendte mange seriefans hende som den amerikanske Suits-skuespillerinde Meghan Markle. (Arkivfoto)
Inden hertuginde Meghan blev royal, da hun giftede sig med prins Harry af Storbritannien, kendte mange seriefans hende som den amerikanske Suits-skuespillerinde Meghan Markle. (Arkivfoto)
Foto: Pool/Reuters

Gossip

Prins Harry og hertuginde Meghan flytter igen

Parret og sønnen Archie har investeret i et mere permanent palæ nord for den amerikanske storby Los Angeles.
12. august 2020 kl. 15:25 Af Ritzau

Annonce

Britiske prins Harry og hans hustru, hertuginde Meghan, begyndte 2020 med et brag, da parret oplyste, at de ville træde tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus.

Først fløj familien kortvarigt til Canada for at bosætte sig og efterfølgende til USA, hvor de lejede et kæmpe palæ i bydelen Beverly Hills i Los Angeles i den amerikanske delstat Californien, hvor hertuginden også er født og opvokset.

Nu har den 35-årige prins og den 39-årige hertuginde sammen med deres etårige søn, Archie, fået nøglerne til et mere permanent hjem i kystbyen Santa Barbara nord for Los Angeles.

Det bekræfter en talsperson på vegne af parret til flere internationale medier, herunder Business Insider.

- De har slået sig ned i al stilfærdighed siden deres ankomst, og de håber, at dette forbliver respekteret for deres naboers skyld såvel som for dem selv som familie, tilføjes det i erklæringen.

Med aftrædelsen fra det britiske kongehus oplyste parret tidligere på året, at de ønskede økonomisk uafhængighed.

Beslutningen kom i kølvandet på en verserende konflikt mellem parret og især de britiske tabloidmedier med afsæt i artikler med racistiske og sexistiske undertoner, aflytninger og offentliggjorte breve og sms'er.

En konflikt, som stadig bliver behandlet i retten.

Selv om parret har trukket sig tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus og har mistet titlerne af Hans og Hendes Kongelige Højhed, er prins Harry fortsat den sjette i arvefølgen til den britiske trone, som lille Archie også indgår i efter sin far.

Parret har stadig sin officielle bolig i Storbritannien, Frogmore Cottage, som ligger i Windsor vest for hovedstaden London.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce