cookie-og-privatlivspolitik
I James Bond-filmen "No Time to Die" er det sidste gang, vi ser Daniel Craig i hovedrollen som agent 007. Filmen har verdenspremiere 28. september. (Arkivfoto).
I James Bond-filmen "No Time to Die" er det sidste gang, vi ser Daniel Craig i hovedrollen som agent 007. Filmen har verdenspremiere 28. september. (Arkivfoto).
Foto: Leon Neal/Ritzau Scanpix

Gossip

QUIZ: Hvor meget ved du om James Bond-filmene?

Hvor mange gange har Daniel Craig spillet 007, og hvor har den nye film verdenspremiere? Test din viden her.




28. september 2021 kl. 07:15 Af Ritzau

Tirsdag har den 25. film om James Bond, "No Time to Die", verdenspremiere.

Dermed sætter skuespilleren Daniel Craig et endegyldigt punktum for karrieren som den ikoniske agent 007.

Filmen skulle egentlig have haft premiere i april 2020, men den har været forfulgt af udskydelser som følge af coronapandemien og sort uheld under optagelserne.

Her kan du teste din viden om den berømte filmserie:

1. I hvilken storby har "No Time to Die" verdenspremiere 28. september?

Annonce

a) New York.

b) Paris.

c) London.

2. Til hvilken Bond-film synger musikikonet Madonna titelmelodien? Hun har også en rolle i filmen.

a) "Spectre".

Annonce

b) "Die Another Day".

c) "License to Kill".

3. Hvilken dansker spillede rollen som professoren Inga Bergstrom i "Tomorrow Never Dies" fra 1997?

a) Trine Dyrholm.

b) Iben Hjejle.

Annonce

c) Cecilie Thomsen.

4. I hvor mange film har Daniel Craig spillet James Bond?

a) 5.

b) 3.

c) 6.

Annonce

5. Hvad var den originale titel på filmen "License to Kill" fra 1989?

a) "007 Licence to Kill".

b) "Licence Revoked".

c) "Licence for Murder".

6. Den amerikanske skuespillerinde Halle Berry spillede Bond-babe i hvilken film? I denne er den ikoniske bikini-scene med Berrys karakter også at finde.

Annonce

a) "Die Another Day".

b) "The World Is Not Enough".

c) "Tomorrow Never Dies".

7. Hvilken britisk efterretningstjeneste arbejder agent 007 for?

a) MI4.

b) MI5.

c) MI6.

8. Hvilket navn giver James Bond sin martini i "Casino Royale" fra 2006?

a) Vesper.

b) Velvet.

c) Royale.

9. Skuespilleren Timothy Dalton har spillet James Bond to gange. Den ene gang i "Licence to Kill". Hvad hedder den anden Bond-film, hvori han indtog den ikoniske rolle?

a) "Octopussy".

b) "The Living Daylights".

c) "GoldenEye".

10. Hvilken musiker synger titelmelodien til "No Time to Die"?

a) Ariana Grande.

b) Christina Aguilera.

c) Billie Eilish.

Svar: 1:c, 2:b, 3:c, 4:a, 5:b, 6:a, 7:c, 8:a, 9:b, 10:c.

Kilder: www.007.com, IMDB, www.jamesbondlifestyle.com




KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE