cookie-og-privatlivspolitik
Prins Vincent og prinsesse josephine kom til verden den 8. januar 2011 med 26 minutters mellemrum. Det betyder, at de i år kan fejre ti-års fødselsdag, og det fejres både med nye billeder og monogrammer til kronprinsparrets to yngste børn.

3

Billeder

Prins Vincent og prinsesse josephine kom til verden den 8. januar 2011 med 26 minutters mellemrum. Det betyder, at de i år kan fejre ti-års fødselsdag, og det fejres både med nye billeder og monogrammer til kronprinsparrets to yngste børn.
Foto: Franne Voigt/Free

Gossip

Royale tvillinger får helt særlig fødselsdagsgave

Det er tvillingernes første runde fødselsdag, og i den anledning har de hver fået et særligt monogram.
08. januar 2021 kl. 12:28 Af Ritzau

Annonce

Den 8. januar er en helt særlig dag i det danske kongehus - og især i år hvor tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine kan fejre deres allerførste runde fødselsdag.

Og i anledning af at kronprinsparrets to yngste børn fylder ti år, har de fået en speciel gave.

De har nemlig hver især fået et kongeligt monogram.

- Prins Vincents monogram består af prinsens forbogstav, V. Det består af en fast klassisk venstredel kombineret med en legende, fremadstormende dobbeltstreg mod højre, skriver kongehuset til et billede af prinsens nye monogram på Instagram.

Kongehuset har også lagt et særskilt billede op af prinsesse Josephines nye monogram med ordene:

- Monogrammet består af hendes kongelige højheds forbogstav, J, og monogrammet er tegnet som et enkeltstående kalligrafisk J, der står stærkt i kursiv og med et poetisk og levende udtryk.

Oven over både prinsens og prinsessens initial er der - som det også gælder alle de øvrige kongelige monogrammer - placeret Christian den 5.'s kongekrone.

Begge monogrammer er designet af grafisk designer Charlotte Søeborg Ohlsen med faglig bistand fra grafisk designer Mads Quistgaard og grafisk designer Cecilie Kirkeskov Knudsen.

I anledning af tvillingernes fødselsdag er der også blevet offentliggjort nye billeder af dem - både portrætter enkeltvis samt billeder af de to søskende sammen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce