cookie-og-privatlivspolitik
55-årige Mads Mikkelsen spiller sammen med 79-årige Harrison Ford i den femte Indiana Jones-film, der står til at få premiere næste år. (Arkivfoto)

2

Billeder

55-årige Mads Mikkelsen spiller sammen med 79-årige Harrison Ford i den femte Indiana Jones-film, der står til at få premiere næste år. (Arkivfoto)
Foto: Tony Gentile/Reuters

Gossip

Sådan ser Mads Mikkelsen ud i ny Indiana Jones-film

Sammen med den rutinerede 79-årige Harrison Ford filmer Mads Mikkelsen i øjeblikket den nye Indiana Jones-film. Optagelserne finder sted på Sicilien.
08. oktober 2021 kl. 10:48 Af Ritzau

Det er ikke, fordi den danske stjerneskuespiller Mads Mikkelsen mangler noget at lave i disse år.

Han er blevet ganske populær i Hollywood, hvor han har spillet med i Star Wars-filmen "Rogue One" og i James Bond-filmen "Casino Royale", ligesom han spiller en af hovedrollerne i den kommende "Fantastiske Skabninger 3" af Harry Potter-skaberen J. K. Rowling.

Og i øjeblikket er han ved at optage scener til endnu en stor rolle. Han spiller således med i den kommende "Indiana Jones 5" over for den 79-årige Hollywood-veteran Harrison Ford i hovedrollen.

De filmer i disse dage på den italienske ø Sicilien, hvor billeder fra Daily Mail viser 55-årige Mads Mikkelsen i et gråt jakkesæt med en panamahat i hånden i Siciliens gader.

Harrison Ford bevæger sig rundt på settet i den klassiske slidte, brune læderjakke med beige skjorte indenunder.

Annonce

Den 79-årige skuespiller er tilsyneladende klar igen, efter at optagelserne til filmen ellers kom i fare i juli, da han kom til skade med sin skulder på filmsettet under en kampscene, skrev mediet Deadline.

Danske Mads Mikkelsen har over for mediet Collider kaldt det "en stor ære" at være en del af Indiana Jones-franchisen. Filmene om Indiana Jones er han vokset op med, fortalte han.

- Jeg er i en heldig position, hvor de lod mig læse manuskriptet inden. Og ja, det var alt det, jeg havde drømt om, at det skulle være, så det var dejligt, sagde han i maj.

Den kommende film i Indiana Jones-serien står til at få premiere i sommeren 2022. Den er instrueret af James Mangold, som har overtaget opgaven fra den sædvanlige instruktør, Steven Spielberg.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE