cookie-og-privatlivspolitik
Sarah Grünewald startede som Vild med dans-vært i 2013. Programmet har rykket sig mange mil siden.
Sarah Grünewald startede som Vild med dans-vært i 2013. Programmet har rykket sig mange mil siden.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

Vild med dans-værtinde: Jeg frygtede hvad folk ville tænke

Sarah Grünewald, der voksede op på Marielyst, har stået i spidsen for "Vild med dans" i en årrække og kan mærke, at noget er ændret.
10. september 2019 kl. 13:49 Af Ritzau

Annonce

Da Sarah Grünewald i 2013 tonede frem på skærmen i "Vild med dans", var det ikke uden betænkeligheder. Hun gjorde sig nemlig mange overvejelser om, hvorvidt programmet var for poleret til hende.

Det afslører tv-værtinden, kort før hun skal stå i spidsen for programmet for syvende gang.

- Jeg kan huske, da jeg startede som vært, at jeg var lidt bange for at ryge i denne her hr. og fru Danmark-fælde. Ikke for at sige noget ondt, men sådan lidt suppe, steg og is, forklarer Sarah Grünewald og uddyber:

- At der ikke var nok kant i programmet, i forhold til hvad jeg egentlig godt kan lide. At man har sin egen stemme og kan være lidt rebelsk, siger hun.

Den frygt skulle dog vise sig at blive gjort til skamme.

Og i takt med, at programmet har fået flere år på bagen, kan hun se, at der er sket noget med danskernes - og ikke mindst deltagernes - holdning til programmet.

- Jeg kan se, at vi har været rigtig heldige i castingen i løbet af de år, jeg har været med, for der har vi fået nogle deltagere med, der hele tiden har rykket grænsen hos andre mulige deltagere, forklarer hun.

- Det er nogle cool mennesker, vi har med i år. Med størstedelen af det her cast har jeg da tænkt: "Virkelig? Vil de gerne det?". Det er så fedt, at de tør, siger hun.

På den måde taler castet, der i år består af blandt andre bokseren Mikkel Kessler, den tidligere bordtennisspiller Michael Maze, sangerinden Anne Dorte Michelsen og tv-værten Christopher Læssø, for sig selv.

- Jeg har følt, at jeg nogle gange har skullet overbevise folk om, at det er virkelig fedt at være med i "Vild med dans". Men det føler jeg ikke, jeg behøver på samme måde.

- Folk udefra kan godt se, at det må være fedt at være med, for ellers havde de her mennesker ikke sagt ja til det. Det har avlet, at flere og flere tør at træde ind i denne her polerede danseverden, selv om de har lidt kant, siger tv-værtinden.

"Vild med dans" har premiere fredag den 13. september klokken 20.00 på TV2.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce