cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Pressefoto

Guldborgsund

Haugaard som prædikant

- Vi har i år gjort lidt af et scoop, da vi kan præsentere Jacob Haugaard som årets gæsteprædikant.
16. april 2019 kl. 18:21 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

DØLLEFJELDE Sædvanen tro holdes der gøglergudstjeneste i Døllefjelde Kirke på storebededagsaften til ære for landevejens farende svende og andre interesserede kirkegængere. Gudstjenesten foretages af den lokale sognepræst Stine Sylvest, som under prædikenen bliver afløst af en gæsteprædikant.

- Vi har i år gjort lidt af et scoop, da vi kan præsentere Jacob Haugaard som årets gæsteprædikant. Jacob behøver ingen nærmere præsentation, da han er kendt i hele Danmark som komiker, sanger, komponist, skuespiller og tidligere medlem af Folketinget, lyder det i en pressemeddelelse fra arrangørteamet.

Sidst i firserne slog Jacob Haugaard for alvor sit navn fast, da han sammen med Finn Nørbygaard optrådte i filmene Jydekompagniet, som tog Danmark med storm. I årene efter fortsatte de to spasmagere med at producere de berømte Squash-reklamer. Som medlem af Folketinget fra 1994 til 1998 gik Jacob Haugaards valgprogram som bekendt ind for medvind til cyklisterne, flottere julegaver og gratis øl. Under og efter gudstjenesten vil gospelkoret Soul Invitation underholde på vanlig vis. Der er med andre ord lagt op til en stemningsfuld aften i Døllefjelde Kirke fredag 17. maj klokken 23.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

Annonce