cookie-og-privatlivspolitik
David Meyer lancerede sin nye single "Lidt Endnu" lørdag aften på Walthers Havescene med et ganske lille publikum foran sig og livestreaming via Facebook.

3

Billeder

David Meyer lancerede sin nye single "Lidt Endnu" lørdag aften på Walthers Havescene med et ganske lille publikum foran sig og livestreaming via Facebook.
Foto: Kim Møller Pedersen

Guldborgsund

Havescene slår hul i coronamur

En havescene er nu sat i sving med et program, som hele tiden kan udvikle sig. Men efter Bord til To-arrangementer hos Mælkebøtten skulle der samme aften være gode chancer for at opleve livemusik fra Walthers Havescene.
25. maj 2020 kl. 20:50 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

STUBBEKØBING Lørdag var der debut til første kunstner på Walthers Havescene i Møllegade.

Som man kunne læse om i weekendens udgave af Folketidende har trubaduren Flemming Walther sat sig for både at skabe en online-serie med folk-musik og -kunstnere samt at undersøge mulighederne for at livestreame koncerter i høj kvalitet til et større publikum - selv under en coronatid.

Lørdag var der først tre på hinanden følgende arrangementer under overskriften "Bord til To" med udgangspunkt i Mælkebøttens amatørteaterscene i Søndergade, inden det så blev tid til at afprøve Walthers Havescene ved 20.30-tiden.

- Det har taget mig tre dage at skabe havescenen, og nu må vi se, hvad det kan udvikle sig til, lød det fra Flemming Walther.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce