cookie-og-privatlivspolitik
Mickey Pless og Pernille Schrøder deler titlen som direktør efter Flemming Krøll.
Mickey Pless og Pernille Schrøder deler titlen som direktør efter Flemming Krøll.
Foto: Ingrid Riis

Guldborgsund

Laver flere forestillinger

Nykøbing F. Revyen er kun halvvejs i sæsonen, men har allerede solgt 25.000 billetter.
19. juli 2019 kl. 20:50 Af Andreas Johansen

NYKØBING Stjerneregnen over byens berømmede revy tog ingen ende. Anmelderne klappede i hænderne og roste holdet for at have skrevet og ikke mindst opført en revy, der både var spidende satirisk og godt gammeldags underholdende. Fem og seks stjerner blev det til i samtlige anmelderes notesbøger.

De gode anmeldelser har smittet af på antallet af solgte billetter, forklarer Mickey Pless, kapelmester og direktør for Nykøbing F. Revyen.

- At vi bliver nødt til at lave fem ekstraforestillinger, det er et rigtig godt tegn. Vi sprøjter simpelthen billetter ud. Vi har rundet 25.000 solgte, og vi er kun halvvejs i sæsonen, så det er en fantastisk start at få. Vi er glade, og det er publikum også, forklarer han.

Grunden til, de ekstra forestillinger nu er på plakaten, er ganske simpel: Det er næsten ikke til at opstøve flere billetter på nuværende tidspunkt. Og selv om revyen blev overdænget af stjerner efter præmieren, tror Mickey Pless nu mest af alt på, at det er mund til mund-metoden, der giver det hele store salg.

- Det er klart, når man er nomineret til årets revy, så giver det noget ekstra. Det gør også noget. Det er fantastisk at være nomineret i tre kategorier, det er vi meget stolte af. Men jeg tror stadig på, at vi får flest gæster på grund af snak over hækken og mellem familiemedlemmer, forklarer han.

Annonce

Mickey Pless vil heller ikke afvise, at der kommer flere shows på plakaten for i år. Men der er jo en ganske naturlig begrænsning i sidste ende.

- Vi skal være færdige 24. august, så det er begrænset, hvor mange ekstra shows vi kan klemme ind hist og her, forklarer Mickey Pless, der er nomineret til prisen som årets revykomponist.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce

ANNONCE