cookie-og-privatlivspolitik
Camillo Krog (G) til venstre og Ole Bronné Sørensen (S) i midten er henholdsvis næstformand og formand i bestyrelsen for Guldborgsund Forsyning - her sammen med direktør Jan Sørensen, MSE Entreprise A/S.
Camillo Krog (G) til venstre og Ole Bronné Sørensen (S) i midten er henholdsvis næstformand og formand i bestyrelsen for Guldborgsund Forsyning - her sammen med direktør Jan Sørensen, MSE Entreprise A/S.
Foto: Guldborgsund Forsyning

Guldborgsund

Millioner til renseanlæg

MSE Entreprise A/S skal totalrenovere Marielysts renseanlæg.
24. maj 2020 kl. 10:25 Af Birgitte Grønning

Annonce

MARIELYST Guldborgsund Forsyning skrev mandag kontrakt med MSE Entreprise A/S i Nørre Alslev om totalrenovering af Marielyst Renseanlæg.

Et arbejde, der løber op i 38,6 millioner kroner og går i gang midt i juni.

Når håndværkerne efter planen er færdige i efteråret 2021, har renseanlægget på Marielyst Strandvej fået en ny multibygning, der indkapsler alle installationer - inklusive dem, der behandler slammet - i et lukket miljø med undertryk i lokalerne og aktivt kulfilter på udsugningen, så både støj- og lugtgener undgås, forklarer Guldborgsund Forsyning i en pressemeddelelse.

Derudover skal der bygges mandskabsfaciliteter, en ny koncentreringstank og en pumpestation til retur- og overskudsslam.

Samtidigt skal de eksisterende proces- og efterklaringstanke renoveres. Til alle bygværker hører desuden nye maskin- og elinstallationer og systemprogrammering.

Anlægsarbejdet i Marielyst er det tredje af fem hovedentrepriser i forbindelse med forsyningens renoveringsprojekt "Mod nye tider", som også indebærer anlæg af en trykledning fra renseanlægget i Gedesby og en ledning fra Scandlines Terminalen i Gedser Havn til Gedser Renseanlæg. Også renseanlæggene i Stubbekøbing og Nykøbing skal fornyes.

Arbejdet i Gedesby og Gedser er sat i gang, og det er også MSE Entreprise A/S, der har den kontrakt.

Guldborgsund Forsyning inviterede fire firmaer til at give tilbud på Marielyst-opgaven, og der kom tre tilbud ind.

Som man kan se på billedet, foregik kontraktunderskrivningen som så meget andet i coronaens tegn - med god afstand og håndsprit mellem parterne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

Annonce