cookie-og-privatlivspolitik
Der er reception for Anette Navne (billedet), nu tidligere direktør på Hotel Saxkjøbing, og for afløseren Sanne Andersen på Hotel Saxkjøbing 11. juni i tidsrummet 16-18.
Der er reception for Anette Navne (billedet), nu tidligere direktør på Hotel Saxkjøbing, og for afløseren Sanne Andersen på Hotel Saxkjøbing 11. juni i tidsrummet 16-18.
Foto: Arkiv

Guldborgsund

Ny hoteldirektør er fundet

Hotel Saxkjøbing siger farvel til Anette Navne.




05. juni 2020 kl. 06:30 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Fredag sættes der gang i den helt store tarteletdyst på Torvet foran Hotel Saxkjøbing, men inde fra den historiske gule bygning er der også store nyheder at hente lige for tiden. Således har hotelejer Claus Meyer nu udsendt invitationer til en særlig dag i næste uge, hvor der skal siges både goddag og farvel i forbindelse med et skifte i hoteldirektørstolen.

- Efter toethalvt år i spidsen for Hotel Saxkjøbing har tidligere ynglinge landsholdsspiller i kvindehåndbold, wingwoman for sin far på Skovridergaarden, supervisor på Scandlines og grænsehandelsdarling, Anette Navne, besluttet sig for at tage imod en ny udfordring som camp chef i Knuthenborg Park, skriver Meyer.

I invitationen nævnes også en ny hoteldirektør:

- Samtidig har Sakskøbing pigen Sanne Andersen, tidligere dyrepasser i Knuthenborg Park, frivillighedsansvarlig og medlem af bestyrelsen for NFC, med grundforløb som dyrepasser og ni sæsoner i Knuthenborg Park, en master i Service Management fra CBS og en position som major gennem 10 år i Sakskøbing Tambourkorps og Brassband, valgt at tage afsked med "Vores Nykøbing" for at tiltræde stillingen som hotelchef på Hotel Saxkjøbing, fortsætter Claus Meyer.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce